Инстаграм Мария Силвестър, която гледаме в Бригада Нов дом, сподели в

...
Инстаграм
Мария Силвестър, която гледаме в Бригада Нов дом, сподели в
Коментари Харесай

Мария Силвестър прекали с диетите! Водещата плаши с новия си вид

 Инстаграм Мария Силвестър, която гледаме в " Бригада Нов дом ", показа в своя Инстаграм профил фотоси от фотосесия за огромна фешън марка. На тях актрисата наподобява повече от добре, само че почитателите ѝ разясниха, че май е прекалила с диетите или фотошопа. Мария, която в никакъв случай не е била пухкава, в този момент безусловно плаши със супер слабите си крайници, се шушука в мрежата. Звездата театралничи със секси несъразмерен топ с един ръкав и кожен панталон, на който краката й изглаждат безусловно като клечки.

Водещата имаше проблеми с тежестта от повече от година. След като през 2019 година тя качи килограми поради болест, по-късно брюнетката закова кантара на 66 кг при височина 176 сантиметра, написа Хотнюз. Това са идеалните ограничения за модели и 44 -годишната телевизионерка успяваше да ги задържи с помощта на режима, който съблюдава, включващ спорт, сауна и диета. Освен с фешън триумфи, брюнетката може да се похвали и с премия, която получи преди ден в Италия.

Тв водещата взе участие в късометражната лента " Приливът " и ролята ѝ донесе първа премия на Международния фешън фестивал в италианския град Варезе. Мария играе жена, която потъва метафорично във вътрешността в себе си, с цел да се роди нещо ново и същинско, филтрирано през пречистващата водна стихия
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР