Иновация за контрол и следене на джетове ще се бъде

...
Иновация за контрол и следене на джетове ще се бъде
Коментари Харесай

Разработка за контрол и следене на джетове ще бъде представена по време на втория кръг от националния джет шампионат



Иновация за надзор и следене на джетове ще се бъде демонстрирана онлайн по време на втория кръг от националния шампионат по джет, който ще се организира в Бургас. Нововъведението е съвмесна разработка на ИА Морска Администрация и българската компания Easytrackingот Варна, заяви за „ Хоризонт “ президентът на Българдсата федерация по водомоторен спорт Тодор Христов.

Инициативата и организацията е на локалния клуб „ Акватракс “ и Община Бургас. В двата дни ще се видят атракции с джетове, Флай ръб, джет сърф и FreeStyleизпълнения.
На Северния плажсили ще премерят над 30 състезатели от България, Румъния и Гърция в другите категории.

Интересна е борбата при децата, къдетоотново ще ни радва 13 годишната Мари Петрова и двукратния републикански първенец Антон Горещилов. Те ще мерят сили с няколко румънски състезатели.



При дамите също ще бъде забавно, като за момента има шест атрактивни и красиви състезателки с мощни машини.

В класа на серийните машини мощна поръчка има от участниците от клуб „ Морска звезда Бургас “ Мартин Димов –баща и Мартин Димов-син.

При най-мощните джетове над 500 к.с. ще започва Европейския вицешампион от Гърция Никос Флорос в люта борба с нашите състезатели Щерю Арабаджийски иМарио Михалев-многократен джет ски първенец.

За посетители и участници ще има показване на плажа на нови модели коли 4х4 и плажно празненство вечерта. Стартовете стартират от 10 часа в събота, а финалните гонки са в неделя от 10 часа.



Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР