Иновация, дигитализация и прозрачност - това е заветът, който служебният

...
Иновация, дигитализация и прозрачност - това е заветът, който служебният
Коментари Харесай

С иновация към прогрес - вятърът на промяната в българския спорт

Иновация, цифровизация и бистрота - това е заветът, който служебният министър на младежта и спорта и неговият екип оставят след себе си. С вяра линията на развиване да бъде непокътната от бъдещите ръководители на спортното министерство (ММС), настоящият длъжностен министър изпраща сполучлива 2021 година, в която с изключение на триумфи на спортната сцена, видяхме и доста промени в метода на работа на Министерството.
С иновация към прогрес 
Една от най-важните хрумвания, осъществени от екипа, отговарящ за ММС в последните месеци, е обвързвана с метода на финансиране на другите федерации. Отсега нататък финансовото здраве на всяка федерация ще зависи от триумфите, реализирани от спортистите. 
Министерството на спорта отхвърли Кузманов да е взел участие в сборичкване
Министърът на спорта Андрей Кузманов не е взел участие в сборичкване на улицата. Това обявиха от пресцентъра на ведомството пред кореспондент на Ac...

Друга значима и забавна смяна е обвързвана с метода, по който треньорите ще бъдат финансирани от ММС, с цел да може да бъде усъвършенствана работата на тези експерти, които директно дават отговор за шлифоването на българските първенци. 
Дигитализация 
" Човекът прави неточности. Машината - не ". С тези думи Андрей Кузманов акцентира какъв брой значимо е да се цифровизират процесите в ММС и връзката с обособените федерации. С въвеждането на положителни софтуерни практики, ще бъдат ускорени разнообразни процеси и ще бъде въведена надалеч по-добра бистрота за това по какъв начин се харчат средствата, предоставени от страната за спорт. 
Процесите в политиката на българския спорт 
Служебният министър разкри в изявление за доста забавни детайлности за наградите на родните спортисти, порочни практики в и доста забавни нововъведения в родния спорт, целящи да трансфорат приятните, само че изненадващи триумфи през последното десетилетие в търсени и мечтани резултати. 

Какви корекции и промени бяха направени в ММС, какъв е заветът на неговия екип и какво могат да чакат всички в идващите години от спорта у нас - гледайте изявлението на Андрей Кузманов пред.
Спортният министър с леки контузии след кавга в София
Спортният министър Андрей Кузманов е потърпевш нощес пред " Александровска болница " в столицата. По случая работи 4 РПУ. По информация...



Още от ИНТЕРВЮ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР