Инженер Илиян Терзиев е новият председател на камарата на строителите.

...
Инженер Илиян Терзиев е новият председател на камарата на строителите.
Коментари Харесай

Инженер Илиян Терзиев е новият председател на Камарата на строителите

Инженер Илиян Терзиев е новият ръководител на камарата на строителите.
Той беше определен на изключително Общо заседание.

Преди това Оценка за съвместимост освободи инж. Николай Станков от поста след подадена от него оставка заради заемане на позиция в държавната администрация , заяви в. " Строител " .

В представянето си пред делегатите на събранието инж. Терзиев акцентира, че целият му живот е обвързван със строителството и че от основаването на Камарата работи за нейното развиване и одобряване. Той съобщи, че в активността си ще се управлява от правилото за цялостна бистрота и че разчита на помощта на Областните представителства и на всички членове на организацията.

По време на съвещанието се организира и избор за двама нови членове на УС на КСБ, които да заемат местата на инж. Станков и на Светослав Любомиров, който по персонални аргументи е подал заявление за освобождение от УС. След скрито гласоподаване в Управителния съвет на Камарата бяха определени инж. Калин Пешов , „ Главболгарстрой Холдинг “ АД, и инж. Тодор Андонов , „ Термал Инже­неринг “ ООД.

След Общото заседание се организира съвещание на Управителния съвет на КСБ, на което за членове на Изпълнителното бюро бяха определени инж. Калин Пешов и Велико Желев , „ Хидрострой” АД. Инж. Пешов заема и поста зам.-председател на организацията.

В началото на съвещанието на Общото заседание почетният ръководител на Камарата инж. Симеон Пешов връчи на инж. Иван Бойков и на инж. Николай Станков почетния знак на КСБ за заслуги към развиването и одобряването на организацията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР