Инж. Петър Петров е новият директор на Североизточно държавно предприятие

...
Инж. Петър Петров е новият директор на Североизточно държавно предприятие
Коментари Харесай

СИДП с нов директор

Инж. Петър Петров е новият шеф на Североизточно държавно дружество - Шумен. Той е назначен със заповед на министъра на земеделието Кирил Вътев през вчерашния ден, а през днешния ден сутринта организира първа среща с екипа на Централно ръководство, оповестяват от пресцентъра на СИДП.

Инж. Петров изиска от сътрудниците си да изготвят информации за финансовите резултати на предприятието към полугодието, осъществяването на проекта за прилагане на дървесина и залесяването и развъждането по другите планове. Той разгласи, че още идната седмица ще се срещне с шефовете на всички стопанства, с цел да види реализацията и осъществяването на финансовите проекти към полугодието.

Инж. Петър Петров е  приключил Лесотехнически университет - София през 1996 година. Магистър в специалността „ Горско стопанство “ и е един от водещите лесовъди в Североизтока. Кариерата си е запо чнал като шеф на сектор в ДГС-Омуртаг. През годините е заемал разнообразни постове, като последно е бил шеф в Омуртаг и ДЛС-Черни Лом.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР