Инициативният комитет, издигнал кандидатурата на Минчо Афузов за кмет на

...
Инициативният комитет, издигнал кандидатурата на Минчо Афузов за кмет на
Коментари Харесай

Инициативният комитет, издигнал кандидатурата на Минчо Афузов за кмет на Сливен, се регистрира в ОИК

Инициативният комитет, издигнал кандидатурата на Минчо Афузов за кмет на Сливен, се записва през днешния ден в Общинска изборна комисия-Сливен. Тя беше направена от ръководителя на инициативния комитет Мариета Петкова. От страна на ОИК-Сливен присъстваше ръководителят й Росица Тодорова и един от членовете и Николай Сандев.

Граждански комитет за поддръжка разгласи кандидатурата на Минчо Афузов кмет на Сливен на 22 юни 2023 година Част от комитета са проф. Иван Гранитски, член – сътрудник на Българската академия на науките, ген. Цветан Тотомиров, учени, създатели, писатели, музиканти, общественици, както и политически фигури.

За Афузов главните цели в бъдещата му работа за града ще са обучение, усилване на позициите на Сливен при стратегическото обмисляне в Югоизточен регион, информиране и поддръжка на бизнеса и земеделските производители при плановото финансиране и субсидиране, връщане на младежите в града посредством възстановяване на бизнес климата и основаване на екипност в работата на сливенските институции.

Минчо Афузов е магистър по „ Международни стопански връзки “, има втора компетентност “Икономическа информатика “ и магистър – инженер, компетентност „ Технология на виното “. Дълги години работи в частния бранш.

Той е бил регионален шеф на Сливен два пъти от май 2021 година до февруари 2022 година и от август 2022 до в този момент. Той беше първият регионален шеф в странат, който съобщи предпочитание да се отдръпна от заеманата служба.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР