Инициативата Нито глас за Пеевски във Велико Търново стана Много

...
Инициативата Нито глас за Пеевски във Велико Търново стана Много
Коментари Харесай

Глас от БСП заговори как демократите се провалиха с фиксацията върху Пеевски

Инициативата „ Нито глас за Пеевски ” във Велико Търново стана „ Много гласове за Пеевски ”. Това съобщи Явор Божанков, който поведе, визирайки апела на " Демократична България " особено за Велико Търново.

Божанков обаче съобщи, че не можел да каже по какъв начин да работи Българска социалистическа партия, тъй като бил представител на гражданската квота, откакто беше запитан от bTV при не е ли време за промени в управлението – по-точно оставка на Корнелия Нинова.
Гласува ли Делян Пеевски без да има право?
Гласувах за връщане на държавността, с цел да се развива родината ни и да заеме своето почтено място в Европейски Съюз. Това съобщи лидерът на листите...

Според Божанков, ръководство ще се прави с първия мандат и в условия, в които всички „ партии на смяната ” търпят „ голяма ерозия ” отвън „ Продължаваме промяната ”. Социалистът изрази терзание и от – пояснявам думите му като обезпокоителен знак, сподели той, визирайки поръчката на Трифонов да прави каквото счита, без значение какво му споделят гласоподавателите с вота си.

„ Търпението на хората е изчерпано, ние им изискуем постоянен кабинет ”, уверен е Божанков.

Продължаваме промяната25.85% ГЕРБ20.38% ДПС15.66% Има подобен народ10.54% БСП9.07% Демократична България5.94% Възраждане5.42%
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР