Информацията, че Нидерландия ще подари на България F-16, ако дарим

...
Информацията, че Нидерландия ще подари на България F-16, ако дарим
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Разграничителните линии с БСП вече са твърде много

Информацията, че Нидерландия ще подари на България F-16, в случай че дарим нашите самолети, е от тамошна медия. Това удостовери Ивайло Мирчев от „ Демократична България “ в ефира на Би Ти Ви.

Ресурсът на тези изтребители е към своя край. Има няколко летящи МиГ-29 и осъвременени Су-25, само че изключително ресурсът на МиГ-29 е привършен и нямаме необикновен избор след 2023 година какво да вършим с тях. Очевидно има наказания за Русия, би трябвало да мислим за рационализация, би трябвало да помислим и за използвани самолети. Преди няколко дни Словакия получи осем хеликоптера. Да, те не получават незабавно оръжие, когато си го дадат, само че става в естествени периоди. При самолетите не е значимо на какъв брой години са, а какъв летателен запас им остава. След 2023 година ние на тези МиГ-29 не можем да летим, няма от къде да се вземат аварийни елементи, изясни Мирчев. Той съобщи, че от Демократична България желаят да се модернизира армията, а тези, които ги дефинират като „ войнолюбци “, са съветски патриоти.

Ние не считаме, че би трябвало да имаме мандат и ръководство на ГЕРБ. С втория мандат приказваме за държавно управление на малцинството, в случай че то получи такава поддръжка в Народно събрание. Най-логичната коалиция е с „ Демократична България “. Разграничителните линии с Българска социалистическа партия към този момент са прекалено много – с изключение на войната в Украйна, модернизацията на българската войска, еврото, хартиената бюлетина. Българска социалистическа партия от ден на ден се отдалечават от трезвостта, тъй че разбирам сътрудниците от Политическа партия, отхвърляйки опцията да се ръководи с Българска социалистическа партия. Ние постоянно сме били в един лагер – патриотично-дясно-център “, разяснява Мирчев изгледите за държавно управление.

Работихме добре с всички в Политическа партия с някои нюанси, несъмнено. Включително на енергийни, данъчни тематики. Не мисля, че ще става дума за каквато и да е коалиция с Българска социалистическа партия. За втория мандат има доста варианти, има благоприятни условия за присъединяване с политически фигури. Но нямаме накова решение на органите. Искам да ви кажа, че млякото към този момент е 5 лева Ако го чакаме да стане 10 лева и още не сме създали държавно управление, и за по-малко от две години създадем пети избори, не мисля, че хората чакат това от нас. Ние желаеме да създадем нещо за страната си. Не можем да участваме в ръководство с ГЕРБ, само че може да го създадем с Политическа партия. Ако ГЕРБ предложи нещо за влизането в еврозоната, за свалянето на Гешев, сподели Мирчев.

Ако питате Ванга, тя ще ви каже, че при Българска социалистическа партия ще отиде третия мандат. Ако питате Кенеди, ще ви каже, че при Стефан Янев ще отиде, разяснява депутатът. Той отхвърли от Демократична България да поддържат Борис Бонев като претендент за кмет на София, макар че били единомишленици, само че пожела общо явяване с Политическа партия.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР