Информацията, че Бургас ще се състои гей парад разбуни духовете

...
Информацията, че Бургас ще се състои гей парад разбуни духовете
Коментари Харесай

Ще има ли гей парад в Бургас?

Информацията, че Бургас ще се състои гей церемониал разбуни духовете в морския град. По тематиката бе свикана среща от представители на   " Организация за протекция на българските жители " /ОЗБГ/ и фейсбук групата " Групата на групите ", съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Според Бисер Русимов от ОЗБГ организирането на сходно събитие в нашия град е безусловно излишно, защото на територията на Бургас не са налични данни за измъчвани хомосексуални лица. На миналогодишното издание на прайда са участвали десетина участници на площада и още толкоз техни " юристи и съгледвачи ". За сметка на това против изразилите несъгласието си с шествието членове на " Групата на групите " и ОЗБГ са били повдигнати обвинявания. " Няма спор сред хетеро и хомосексуални, тук борбата е за опазване на нормалността. Нашата цел е да  запазим децата, младите жители на Бургас от това, което се пробват да ни показват на този площад. Този манифест, който се организира към този момент незнам коя поредна година, граничи с извращението. В случая става дума за това, че с провокации тези хора се пробват да ни обяснят, че грозното е красиво. Само по себе си това може да се дефинира като смяна на полезностите. И даже съгласно психолозите една такава смяна в полезностите може да бъде много пагубна за едно такова развито и цивилизовано общество каквото сме в Бургас " , изрази мнението си Русимов.

Мартин Пенчев от " Групата на групите " е безапелационен, че мястото на парада не е в Бургас. Като подобаващи местоположения за провеждането му той предложи местността Росенец или " в покрайнините на Мездра, Видин, в гората или в намерено море " . Той също по този начин упорства Общинска администрация - персонално в лицето на кмета на Бургас да показа своето мнение би трябвало ли да се организира прайд в града.  Той продължи с меко казано язвителен коментар, ориентиран към Общината и управлението на ОД на Министерство на вътрешните работи Бургас. Публикуваме го без редакторска интервенция: " Професор Кантарджиев сподели, че маймунската шарка се популяризира измежду мъже посредством полови контакти. Това автоматизирано вкарва в първата рискова група всички политици и ръководещи. Нека кметът се грижи за здравето си, ние му симпатизираме и желаеме още толкоз години да ни е кмет. Общо към ОДМВР и Община Бургас желая да блестящо, ясно и тъкмо подчертая, че има разлика сред приемливост и толерастия.   В Бургас приемливост е имало и постоянно ще има, само че толерастия няма да има в никакъв случай с цената на всичко " .

По думите на даващите конференцията съществуват данни прайдът да е планиран  началото на юли. 

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР