Информационна агенция BulNews.bg се сдоби с първи кадри на колата

...
Информационна агенция BulNews.bg се сдоби с първи кадри на колата
Коментари Харесай

Първи снимки от касапницата в Монтана, при която загина 19-годишен младеж. Вижте кой е той

Информационна организация BulNews.bg се снабди с първи фрагменти на колата ковчег, в която 19-годишен юноша почина, а негов приятел пострада съществено при злополука в Монтана. На фотосите се вижда тотално смазаният „ Сеат Ибиза “, каран от жертвата, който се блъснал в електротабло и различен автомобил.
Припомняме, че трагичният случай стана малко преди 1 часа тази нощ в ромската махала на Монтана „ Кошарника “. 19-годишният Стилян Жоров подкарал колата на татко си Жоро Я. /43 г./ и се возел из улиците на Монтана дружно с двама свои другари. По незнайни все още аргументи неопитният водач изгубил надзор над ръководството. Колата изхвърчала от пътното платно и се забила в електрическо табло и лек автомобил. На място е умрял водача, а един от пасажерите в колата - Мартин Н. е с комоцио и заплаха за живота.
Стилян е от ромски генезис и живее в квартала, където е станало трагичното произшествие. Родителите му са в чужбина и го устоят, той не работи.
Полицията е подхванала следствие, с цел да откри какви са аргументите за кървавия случай. Образувано по случая досъдебно произвеждане е за причиняване на гибел при ръководство на транспортно средство в нетрезво положение – след приложимост на алкохол или упойващи субстанции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР