Инфлуенсърите, както и техните последователи ги смятат за страховити Ботуши

...
Инфлуенсърите, както и техните последователи ги смятат за страховити Ботуши
Коментари Харесай

Това не са протези,а новите обувки на Louis Vuitton за 4400 лева. Харесват ли ви?

Инфлуенсърите, както и техните почитатели ги считат за страховити

Ботуши Louis Vuitton за 4400 лв., или малко под 2500 $, които имитират женски крайник с черни обувки на ток и бели чорапи, са най-новата облага, на която модерно инфлуенсърите се радват. Повечето от тях даже не знаят с какво да съчетаят забавната находка, само че ги поръчват, с цел да ги покажат в обществените мрежи и да дадат мнения за тях.

Изабел Алейн е модерно инфлуенсър, който има над 1,4 милиона почитатели в ТикТок. Споделя, че нямала самообладание да се снабди с ботушите, които тя разопакова пред своите почитатели.

" Бяха на стилния подиум преди към година и знаех, че сега, в който излязат, би трябвало да си ги взема ", споделя тя в клип, който е гледан няколко милиона пъти. Поразителният дизайн на дизайнерските ботуши, които са част от сбирката есен-зима 2023 на Louis Vuitton, са отпратка към " сюрреалистичното придвижване в изкуството ".

Обувките от телешка кожа, които се оферират и във вид до глезена, се оказаха малко сложни за стилизиране за Алейн, която в клипчето ги съчетава с черна пола и подобаващ топ. " Това е толкоз... странно… Почти е страховито “, декларира инфлуенсърката, до момента в който се пробва да се схване с новите си ботуши. " Мислех си, че желая да върна тези ботуши, само че в този момент желая да ги запазя ", споделя още Алейн.

А почитателите ѝ не са единомислещи дали ѝ отиват или би трябвало да ги върне. Едни ѝ дават препоръки с какво би могла да ги съчетае, а други ги считат за в действителност страховити, написа ladyzone.bg. Според уеб страницата на стилната къща ботушите са рисувани на ръка, с цел да се сътвори " илюзията за бял чорап, обут в черна обувка “ върху разтеглив материал от телешка кожа.

Е, бихте ли платили 4400 лв., с цел да носите ботуши, които наподобяват все едно сте с неестествен крайник?

Ultimate pollypocket/trompe-loeil boots

 
                             
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР