Infinix работи върху игрови смартфон, който трябва да излезе на

...
Infinix работи върху игрови смартфон, който трябва да излезе на
Коментари Харесай

Infinix GT 10 Pro: игровият смартфон ще се появи в началото на август

Infinix работи върху игрови смарт телефон, който би трябвало да излезе на пазара през първата седмица на август. Той ще се споделя Infinix GT 10 Pro и има за цел да обезпечи високо геймърско преживяване на налична цена.

Задният панел на телефона е с полупрозрачен дизайн, напомнящ Nothing. Както можете да видите, това е просто сходна концепция, само че изпълнена по изцяло друг метод. Естетиката на “игровия телефон “ тук също доминира, което е уместно. На задния панел виждаме три датчика на камерата и кръгла LED-светкавица. Основният датчик ще бъде с резолюция 108 MP, съгласно надписа върху диагоналната лента вътре в острова на камерата.

В основата на игровия смарт телефон Infinix GT 10 Pro стои чипсета Dimensity, макар че източникът не конкретизира името му. Известно е обаче, че игри като PUBG, MLBB и Free Fire ще бъдат особено усъвършенствани за GT 10 Pro, с цел да обезпечат впечатляващи кадрови честоти и зашеметяваща графика.

От кутията на телефона елементарно можете да сглобите екологично чист музикален усилвател, тъй че да не стои безполезна на рафта.

Infinix GT 10 Pro ще се предлага в най-малко два цвята — мрачен и бял. Той ще работи под ръководството на XOS 13, който е основан на Android 13. Телефонът ще получи една съществена актуализация на Android и две години ъпдейти за сигурност, както всички представители на GT-сериите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР