Индустриалното производство в Русия нараства през ноември с най-бързите темпове

...
Индустриалното производство в Русия нараства през ноември с най-бързите темпове
Коментари Харесай

Анализаторите на S&P регистрират най-бързия ръст на производството в Русия от почти шест години

Индустриалното произвеждане в Русия нараства през ноември с най-бързите темпове от шест години насам, тласкайки нагоре заетостта и запасите. Такива заключения направиха анализаторите на Standard & Poor`s (S&P).

Съгласно техните калкулации, показателят на бизнес интензивността в индустриалния бранш се повишава от 50,7 през октомври до 53,2 през ноември, само че въпреки всичко показателите от януари 2017 година към момента не са достигнати (тогава беше 55).

Както оповестява РБК, с позоваване на S&P, търсенето се дефинира основно от локалните консуматори, защото поръчките от интернационалните вносители понижават от края на февруари.

В същото време фирмите усилиха покупките си на първични материали с най-бързите темпове от януари 2017 година, написа вестникът.

РБК прецизира, че въпросният PMI (Purchasing Managers Index) е един от най-старите принадлежности за оценка на стопанската система. Стойността му от 50 и нагоре демонстрира напредък на стопанската система, а при по-ниски от 50 стойности – стопанската система се свива.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР