Индийски илюзионист, който се опита да пресъздаде прочутия номер на

...
Индийски илюзионист, който се опита да пресъздаде прочутия номер на
Коментари Харесай

Индийски фокусник изчезна в река, след като опита номер на Худини

Индийски илюзионист, който се опита да пресъздаде фамозния номер на Хари Худини, влизайки окован в река, се счита за мъртъв.

Чанчал Лахири (Chanchal Lahiri) е трябвало да се отърве от оковите и да доплува на безвредно място, само че не е излязъл от река Хугли в щата Западен Бенгал, съобщи Би Би Си.

Зрителите, които се бяха събрали, с цел да следят спускането на илюзиониста в неделя, осведомиха полицията, която на собствен ред заяви, че го търсят.

Лахири, прочут още като Мандраке, беше спуснат в реката от лодка - заключен на шест места и в допълнение с верига, до момента в който фенове го следиха от две лодки. Няколко души се бяха събрали край брега, а други - на моста Хаура в Колката (преди Калкута), край който е бил изработен опитът.

Полицията и екип от водолази претърсиха региона, само че от неделя вечерта до момента не могат да намерят магьосника. От управляващите декларирали за в. " Хиндустан Таймс ", че Лахири не може да бъде разгласен за мъртъв, до момента в който не бъде намерено тялото.

Джаянт Шоу, фотограф от локален вестник, стана очевидец на това по какъв начин Лахири се пробва да направи номера. Той заяви за Би Би Си, че е приказвал с илюзиониста, преди да стартира своя опит.

" Попитах го за какво рискува живота си поради фокус ", сподели Шоу. " Той (Лахири) се усмихна и отговори: " Ако го направя както би трябвало, това е магия. Ако направя неточност, става трагично. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР