Индийската организация за космически изследвания (ISRO) възнамерява до 2030 г.

...
Индийската организация за космически изследвания (ISRO) възнамерява до 2030 г.
Коментари Харесай

Индия изпраща космически туристи през 2030 г.

Индийската организация за галактически проучвания (ISRO) има намерение до 2030 година да стартира полети на галактически туристи. ISRO към този момент работи върху туристически модул, съобщи пред кореспонденти Шридхара Паникер Сомнат, началник на Индийската галактическа организация.

" Работи се по личния индийски модул за галактически туризъм, който ще бъде безвреден и за многократна приложимост ", сподели Сомнат, представен от Hindustan Times.

" Цената на един билет евентуално ще бъде към 60 милиона рупии (около 700 000 долара). Хората, които ще подхващат пътуването, ще могат да се назовават астронавти ", добави Сомнат. Според него това са " конкурентни цени ".

Непосредствените проекти на ISRO включват първия полет на индийския пилотиран галактически транспортен съд " Гаганян " ( " Gaganyaan ", " небесен транспортен съд " ). В листата на претендентите са четирима водачи от индийските военновъздушни сили, които преди този момент са се обучавали в Центъра за подготовка на космонавти " Гагарин " и в Института по медико-биологични проблеми на Руската академия на науките.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР