Устройствата за превод играят решаваща роля в премахването на езиковите

...
Устройствата за превод играят решаваща роля в премахването на езиковите
Коментари Харесай

Незабавен преводач – идеалният подарък за всеки

Устройствата за превод играят решаваща роля в премахването на езиковите бариери и улеснението на връзката в разнообразни езикови среди. Ето за какво джобните преводачи са превъзходен подарък за всички, които пътуват по бизнес или туристически цели.

 

Vasco Translator V4 е тъкмо подобен неотложен преводач, който ще ви бъде от изгода във всевъзможни обстановки. Джобният му размер ви разрешава да го носите на всички места със себе си, а 5-инчовия екран обезпечава лесна навигация в менюто. Най-хубавото при Vasco преводача е, че има вградена SIM карта и няма потребност от връзка с телефон и достъп до интернет. Устройството има безвъзмездна и неограничена във времето интернет връзка в близо 200 страни. Не са нужни никакви настройки, което прави употребата на устройството извънредно лесна. Просто включете копчето, изберете език и започнете превода.  

 
Vasco Translator V4 е съвършен за всеки фен екскурзиант
Той ви разрешава да си говорите свободно с 90% от популацията по света. Така че, в случай че желаете да посетите екзотична страна като Тайланд, Япония или пък Камбоджа, само че се притеснявате дали ще се справите с езиковата преграда, просто вземете Vasco с вас. Той разполага със 76 езика за неотложен превод на тирада, 90 езика за неотложен превод на текст и 108 езика за превод по фотография. ще ви обезпечи освен успокоение до момента в който пътувате, само че и ще ви помогне да се потопите в локалната просвета и да опознаете живота на хората.

 

 Vasco Translator V4 е съвършен за всеки фен екскурзиант

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР