Индиец е преживял ужаса на живота си, когато, ставайки от

...
Индиец е преживял ужаса на живота си, когато, ставайки от
Коментари Харесай

Мъж се прибра в къщата си и откри нещо, което ще помни цял живот

Индиец е претърпял " ужаса на живота си ", когато, ставайки от сън, е разкрил крокодил в къщата си, съобщи ДПА. Дасаратха Мадаками, гражданин на отдалечено населено място в щата Одиша, е разказал пред локални кореспонденти, че откакто се е събудил, е дочул странни звуци в къщата си. Миг по-късно мъжът е разкрил в дома си натрапен посетител - 3-метров крокодил с тегло към половин звук.

" Бях ужасяващ. Събудих останалите членове на фамилията и побягнах на открито, с цел да диря помощ от съселяните ни. Те също се паникьосаха при типа на големия крокодил. Първоначално желаеха да го убием, само че взехме решение да не го вършим ", споделя Мадаками.

Животното по-късно е било хванато от горски чиновници. Те са открили, че крокодилът е пристигнал в селото от непосредствен язовир.

" Селяните бяха в потрес. Трябва да призная, че и ние бяхме шокирани, защото нямахме визия, че в язовира има крокодили ", споделя представител на Горската работа.

Горските чиновници в началото са решили да върнат влечугото в язовира, само че откакто локалните поданици са се възпротивили, смятайки, че то още веднъж ще се върне, са го откарали на към 50 километра от селото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР