Имунизационният център на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ продължава да ваксинира

...
Имунизационният център на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ продължава да ваксинира
Коментари Харесай

Имунизационният център в „Пирогов“ е с ново работно време

Имунизационният център на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ продължава да имунизира всички искащи с ново работно време.

Всеки работен ден сред 08:30 и 20:00 часа екипите, които обслужват процеса по имунизация при съблюдаване на прецизен правилник работят в Медицинския център към болничното заведение. През уикендите работното време на Имунизационния център е сред 08:30 и 18:30.

Болницата разполага с задоволителни размери от имунизациите на Comirnaty (Pfizer), Moderna и Janssen.

Имунизационният център на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “, към този момент разполага и с векторната ваксина на компанията Astra Zeneca. Ваксинацията с този препарат ще става с авансово записване на телефон 02/91 54 574, за улеснение на жителите, както и с цел да бъде обезпечено съществуването на имунизацията заради по-малките размери от същата.

Ваксинационният кабинет за деца на възраст от 5 до 11 години работи всеки ден от 09:00 до 16:00 часа. Имунизацията против COVID-19 се реализира след оценка на здравословното положение на детето от педиатър, директно преди осъществяване на имунизацията и след авансово записване на телефон 02/ 91 54 574.

УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ продължава да прави за жители антигенни и PCR проби с увеличено работно време. От началото на 2022 година обособените за задачата пунктове пред основния вход на лечебното заведение посрещат искащите да си създадат тест всеки ден от 8:00 до 19:00. Цената на антигенните проби за жители продължава да е 10 лв., а цената за PCR тест за жители е на стойност 80 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР