Импресариото на Кристиано Роналдо – Жорже Мендеш, се изказа много

...
Импресариото на Кристиано Роналдо – Жорже Мендеш, се изказа много
Коментари Харесай

Импресариото на Кристиано Роналдо: Той е по-голям от Манчестър Юнайтед

Импресариото на Кристиано Роналдо – Жорже Мендеш, се изрече доста остро по отношение на Манчестър Юнайтед. Агентът на суперзвездата призна, че неговият клиент е по-голям от настоящия му клуб и счита, че Роналдо наложително би трябвало да играе в Шампионска лига.

Известен факт е, че отборът от „ Олд Трафорд “ няма да играе през новия сезон в най-големия европейски футболен шампионат, откакто силите на отбора стигнаха за груповата фаза на Лига Европа.

„ Кристиано ми сподели незабавно, откакто разбра, че Манчестър Юнайтед ще играе в Лига Европа, че няма да остане. Сподели ми, че самият той не е футболен почитател, който гледа Шампионска лига по тв приемника, а би трябвало да е там и да бъде следен. Ако би трябвало да бъдем почтени, даже целият ръб на УЕФА желае да вижда Кристиано в Шампионска лига, тъй като той е голям източник на приходи, спонсорство и повече доходи от тяхната телевизионна публика. Манчестър Юнайтед би трябвало да осъзнае, че Кристиано е малко по-голям от Манчестър Юнайтед “, съобщи сътрудникът на Роналдо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР