Имигрантите в Италия започнаха да налитат без да им пука

...
Имигрантите в Италия започнаха да налитат без да им пука
Коментари Харесай

Напаст: Мигранти нападнаха за секс и опипаха похотливо италиански карабинерки, но им се случи случка

Имигрантите в Италия започнаха да налитат без да им пука и на блюстителки на реда – установяваха в края на предходната седмица не без известна завист медиите на Апенините. Повод за въпросния извод им дадоха два случая в Рим и Милано на най-нахално опипване на публични места на полицайка и на карабинерка от пришълци от Конго и Нигерия.

Като ченгетата в пола напълно професионално съумяват освен да спрат похотливците, само че и да ги закопчеят собственоръчно, оповестява Румен Михайлов, коресподент на " Монитор " в Италия.

Първият случай е от предишния петък вечерта и се завихря в римски рейс, обслужващ линия № 64 на Вечния град. Както постоянно по това време той е препълнен и „ близостта “ сред пътуващите е нещо обикновено. Но връщащата се от дежурство помощник-шефка на едно от полицейските ръководства на Рим внезапно усеща ръка да опипва много упорито интимните й елементи.

Обръща се и очите й срещат пламналия взор на негър мъж, който служителката на реда в цивилно облекло приканва най-учтиво да престане да шари с ръце по тялото й и да се отдалечи. Но вместо да се вслуша в нейните думи, натрапникът стартира да шепти мръсотийки в ухото й, като пръстите му стигат до места, където изобщо не им е място.

Тогава полицайката вади незабавно белезници от чантата си и напълно професионално закопчава нахалните ръце, а извиканата по телефона патрулка откарва на топло половия манияк. Преди да бъде качен в колата ченгетата откриват, че е на 39 години, родом е от Конго, само че наскоро се бил сдобил с италианско поданство, а буквите му са М.Ф.Ж. Предстои да бъде съден за полово принуждение на публично място.

Същото следва и на 21 годишен преселник от Нигерия, който пък в събота вечерта се нахвърлил на 23 годишна карабинерка. Младата жена не била на работа и отишла да купонясва с приятелки в дискотека в центъра на Милано. По някое време компанията излязла да пуши на открито, като всички взели и чашите си с коктейли.

Изведнъж до една от дамите се доближил млад негър мъж, който изискал да отпие от чашата й. Естествено военизираната полицайка в цивилно облекло го помолила да се разкара, само че той я награбил да я целува и опипва крепко. Заучена хватка обаче го повалила незабавно на земята, а извиканите дежурни служители на реда пристигнали за броени минути с чифт белезници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР