Името на офталмолога д-р Веселин Даскалов се използва във фалшиви

...
Името на офталмолога д-р Веселин Даскалов се използва във фалшиви
Коментари Харесай

Отваряйте си очите: Фалшиви реклами на медикаменти!

Името на офталмолога доктор Веселин Даскалов се употребява във подправени реклами на лекарства с недоказано качество. Това оповестиха от Специализирана очна болница за интензивно лекуване " Пентаграм " и Българска телеграфна агенция. В поредност от изявления в обществените мрежи, съдържащи фотоси на доктор Даскалов, се твърди, че интервенция на очите към този момент не е нужна, защото е открит натурален медикамент, който възвръща очите даже на 70-годишни хора.

Никога и под никаква форма доктор Даскалов не е давал единодушието си за присъединяване в тези реклами, допълниха от болничното заведение. Има редица очни положения, при които интервенция освен е нужна, само че е и единствената опция. Освен че уронват името на доктор Даскалов, подобен жанр изявления крият риск за здравето на пациентите, които им се доверят, показаха още от лечебното заведение. Участието в реклама на медицински артикули опонира на професионална нравственос на доктор Даскалов, с която той в никакъв случай не би направил компромис, допълниха от болничното заведение.

Д-р Веселин Даскалов се дипломира като доктор през 1987 година в Медицинска академия - София. Специалист е по очни заболявания от 1990 година Две години работи като теоретичен помощник в УМБАЛ " Царица Йоанна ", София. От 1992 година e помощник към Катедрата по офталмология в Александровска болница. От 1999 година е основен помощник в същата катедра. В " Токуда Болница София " управлява Отделението по офталмология до май 2012. В момента е шеф на " Пентаграм " в София. Специализирал е във Англия, Япония, Германия. Член е на Управителния съвет на Българското сдружение по офталмология.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР