Името на Живко Петров, пианист, композитор и аранжор, свързваме неизменно

...
Името на Живко Петров, пианист, композитор и аранжор, свързваме неизменно
Коментари Харесай

20 въпроса | Живко Петров

Името на Живко Петров, пианист, композитор и аранжор, свързваме непроменяемо с качествени музикални прекарвания. В края на предходната година той показа петия си студиен албум On the Way с минитурне на JP трио (включващо още Димитър Семов, ударни, и Димитър Карамфилов, контрабас), както и колекционерското издание " 20 прелюдии за пиано " (публикувано от " Колибри " ), което съдържа негови размишления, фотографии плюс нотите на композициите в двата му албума After 4 и Ten. книгата ще оживее с осъществявания на самия Живко Петров, трансформирали се в обичани композиции на публиката през другите интервали на музикалната му кариера.

Името на Живко Петров, пианист, композитор и аранжор, свързваме непроменяемо с качествени музикални прекарвания. В края на предходната година той показа петия си студиен албум On the Way с минитурне на JP трио (включващо още Димитър Семов, ударни, и Димитър Карамфилов, контрабас), както и колекционерското издание " 20 прелюдии за пиано " (публикувано от " Колибри " ), което съдържа негови размишления, фотографии плюс нотите на композициите в двата му албума After 4 и Ten.

книгата ще оживее с осъществявания на самия Живко Петров, трансформирали се в обичани композиции на публиката през другите интервали на музикалната му кариера.

Като дете роденият във Велико Търново музикант е колеблив сред пианото (музиката се предава от потомство на потомство във фамилията) и футбола. Преподавателят от детската школа в младежкия дом в града и майка му трансформират професионалната му траектория.

" Пътят на същинския актьор е изтъкан от самообладание и цялостна отдаденост. Егото е зложелател номер едно на музиката ", гласи цитатът от Живко Петров в рекламните материали на неговата.
Реклама
Освен независимите си планове той постоянно партнира на сцената и в студиото на Белослава, Мария Илиева, Лили Иванова, Камелия Тодорова, Орлин Павлов и Васко Василев.

Билети за концерта с подпис " 20 прелюдии за пиано от Живко Петров " на 18 април се продават в.
Като какъв човек се определяте?
Щастлив.
Нещото, в което вярвате безусловно?
Интуицията и музиката.
Реклама Любимият ви миг от деня?
10:00 с чаша мурсалски чай и кафе пред пианото.
Най-голямото предизвикателство във вашата работа?
Всеки ден срещата с музиката е все по-голямо предизвикателство за мен.
Кое е най-голямото ви достижение?
Когато видя усмивките на хората след концерт.
Как си почивате?
Когато изсвирвам.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР