Името на феномена Николета Йорданова от Червен бряг стана известно

...
Името на феномена Николета Йорданова от Червен бряг стана известно
Коментари Харесай

Ясновидката Николета Йорданова с шокиращи прогнози за България

Името на феномена Николета Йорданова от Червен бряг стана известно по време на присъединяване й в телевизионното риалити „ Ясновидци ”. В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор здравна сестра Валя Червеняшка, а също по този начин се оправи сполучливо и с редица други задания. Репортер на организация „ Блиц “ се свърза с нея, с цел да научим какво ново вижда.

– Николета, в последно време новините стартират все с черни летописи. Какво се случва с България, със света?
– Вибрациите на планетата се трансформират, минават от едно измерение към второ, към трето. Затова зачестиха паник офанзивите измежду хората в международен мащаб. 40% от англичаните са с паник офанзиви и не инцидентно преди седмици оповестиха публично тази диагноза, през която и аз минах. Всички чувствителни хора минават през това положение. Жестоко е! По този метод огромни фармацевтични компании вършат пари от закупуването на антидепресанти. Или алкохол и цигари, които са притивопоказни.

– Тези положения на човек ли водят и до убийства и самоубийства, които станаха постоянно събитие в последно време?
– Да, хората се тровят! В България в последно време се следят доста убийства. Нервната система на хората е тотално блокирана.

– В политически проект виждаш ли някакви разтърсвания?
– Постоянно ще има разтърсвания. Ще си вършат един на различен мизерии, както си е от едно време. Много партии ще се разделят. Предателства, мошеничества… Играят се подмолни игри.

– В светските среди също се следи някаква причинност, че колкото по-големи нелепости правиш, толкоз по-голямата популярност и пари трупаш…
– Точно по този начин е! Опитват се посредством дивотия да накарат децата да ги следват и да им подражават. Още по-зле ще става! Хората ще бягат още повече от България. Циганите ще станат водеща раса, ще се мешат с българки и ще вършат генерации.

– Издай някой обред, с който можем да се предпазим от неприятни и завистливи очи, от уроки?
– Хората да вземат една намокрена метла и през бравата на входната врата да я изтръскат. С водата, която пада, да измият лицето на урочасания. Това обаче оказва помощ за миг. Правят се амулети, вътре се поставят специфични неща и се прави енергийна отбрана. Това защищава единствено от отрицателно въздействие от хора, които желаят да те омагьосат или урочасат.

– Каква е силата на клетвите и лови ли всеки?
– Абсолютно всеки го лови магията. Най-силна е майчината клетва. Когато си нападателен изкарваш най-вече отрицателна сила. Тогава човек прави нещо като проклинание, без даже да го осъзнава – да ти се случи това, и това… И другият, в случай че го гледа в очите, незабавно го хваща. Ще мине време и тези неща в действителност ще се случат. Аз сега на експанзия заклевам щерка си по следния метод: Да си здрава, щастлива и сполучлива. Знам по какъв начин да ги обърна нещата и сега тя е шеф промяна в едно от огромните казина в София.

– Т.е. когато чуем някой да ни кълне, не би трябвало да го гледаме в очите и да отвръщаме?
– Не, не би трябвало да го гледаш в очите, а да бягаш надалеч и да си с тил към него, да си представяш, че зад теб има огледало. За да може клетвите да не те стигнат теб, а да се върнат при този, който ги изрича. Но би трябвало да си го представиш, другояче си „ вътре “.

– Напоследък си приказвам и с мои другари, които усещат, че им е направено нещо. Все още ли има хора, които боравят с тези тъмни сили?
– Това е от хиляди години и продължава да се прави. Всяка неприятна мисъл е също тип магия. Обикновено магиите се връщат към основателя им, откакто засегнатият човек се прочисти. Връща се към техния жанр, нормално на децата.

– Какво се случва с теб в персонален проект? Преди известно време ми беше споделила, че и ти страдаш от така наречен паник атаки…?
– Оправих се, оказа помощ ми моя другар, цели две години в пъклен страдания. Сутрин бях на ракия, единствено и единствено да подтисна адреналина. Той се натрупва в самия организъм с години. Затова хората би трябвало да чупят в миг на експанзия, с цел да могат да изкарат това напрежение в точния момент. Усещането на паник офанзивата е все едно умираш. приятелят ми беше компактно до мен. Аз си работя моята работа, той неговата – заварчик е. Купих апаратури за професионално заваряване, само че казусът е, че нямаме работа. Няма огромни компании, които да ни подават работа. Търсим работа в този момент.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР