Имат ли давност мечтите? Отговор на този въпрос дават дамите

...
Имат ли давност мечтите? Отговор на този въпрос дават дамите
Коментари Харесай

Рок баби на 70 станаха музикална сензация

Имат ли отминалост фантазиите? Отговор на този въпрос дават дамите от първата по рода си рок тайфа, формирана от баби. В деня на дамата ви срещаме с казанлъшките рок фурии от " Бабс БГ ", които въпреки и на напреднала възраст, не се отхвърлят от фантазиите си.

Сборът на възрастта им е над 500 години. Баби са на общо 15 внуци. Професиите им са разнообразни - измежду тях има счетоводител, преподавател, шеф на магазин и даже данъчен чиновник. Събира ги любовта към музиката.
Стефка Денева, вокален възпитател: Когато ме попитат: " Е по какъв начин е с бабите? " С бабите е безусловно същото. Те са баби единствено по персонални карти и броя на внуците, само че по душа са младежи.Кина Самарска: Това ми дава сили и религия и живот, че аз и на тази възраст мога нещо да покажа.Йорданка Димова: Да си призная не е доста елементарно, тъй като както виждате ние сме осем индивида и би трябвало всички да бъдем в един синхрон и в танците, и в песните.
Изпълняват песните на своите идоли. Сред музикалните колоси, на които се възхищават са Queen и АBBA. Прибавят обаче и собствен отпечатък, посредством текста.

Дочка Грабльовска: Изразяваме нашите душевни премеждия, нашия житейски път и нашето предпочитание да покажем насладата си от това, че сме живи.
Защото в никакъв случай не е прекомерно късно да сбъднеш фантазиите си и да се превърнеш в рок звезда...дори на 70.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР