Имаме ясна цел. Варна да поеме нов курс на икономическо

...
Имаме ясна цел. Варна да поеме нов курс на икономическо
Коментари Харесай

Христо Димитров, кандидат за кмет на Варна, представи управленската си програма

Имаме ясна цел. Варна да поеме нов курс на икономическо развиване, културен подем и грижа за хората. Курс, който освен да задържи варненци и да им разреши да водят заслужен и благополучен живот тук, само че и да бъде образец за всички общини в страната. Това съобщи през днешния ден инж. Христо Димитров, претендент за кмет на Варна, по време на представянето на екипа си програмата на " Алтернативата на жителите ".

Идеята за основаване на партия поражда при започване на годината. По думите на Димитров, това, в което екипът му се включва е една конкуренция, никога борба.

Ние сме група съидейници, за които бъдещето на Варна, бъдещето на нашите съграждани, на нашите деца и внуци е доста значимо. Не не сме наивни хора и доста добре знаем, че реализацията на нашите хрумвания, по-лесно би станала посредством партийна конструкция надалеч от Варна. Но ние държим на нашата еднаквост. Ние сме тук и всеки може да види какви са нашите персонални постижения. Имаме ясни визии за развиване и решение на проблемите на Варна.

В нашата група има хора от бизнеса, само че има и хора от образованието, културата, индустрията, правото. Ние сме елементарни естествени хора.
Димитров уточни и целите в програмата на " Алтернативата на жителите " , чието мото е " Варна може да стане по-добро място на живот ".

На първо място измежду целите е връщане чистотата на Варна . Всички поправки ще бъдат подредени и ще бъдат проверявани. Ще бъде упражняван прецизен надзор на общинската администрация. Привличане на жителите в ръководството на града. Провеждане на решителна борба с корупцията. Пестеливо и рационално разходване бюджета на Варна.

Не на последно място подкрепяне и ускорение на дейностите, свързани с реализацията на индустриалните зони на Варна , тъй че дълго чаканите непознати вложения да станат факт. Групата ще окаже помощ за създаване на Подробен устройствен план на терените на притежателите, реализирането на нужната инфраструктура.

" Презастрояването е възприятие, а не реалност. То е разследване от неизпълнението на инфраструктурните стратегии, които са обвързване на община Варна и всяка държавна конструкция към частните начинания. Гражданите с изключение на, че желаят хубави жилища, желаят и добра връзка с околния свят, добра опция да се разхождат. Всичко това е ангажимент на общината. ", уточни Димитров.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР