Имам голяма, смирена лична молба – да не се нахвърляме

...
Имам голяма, смирена лична молба – да не се нахвърляме
Коментари Харесай

Радан Кънев: Мнозинството от обществениците, които искат правителство на ГЕРБ и ПП/ДБ, са искрени. Смирено се моля, не ги обиждайте!

„ Имам огромна, смирена персонална молба – да не се нахвърляме нападателно, жестоко, обидно, против тези 100+ български жители и интелектуалци, които приканиха за взаимоотношение сред ПП-ДБ и ГЕРБ “.

Това написа в профила си във фейсбук евродепутатът от ДСБ/ЕНП Радан Кънев.

„ Що се отнася до мен, част от тях доста почитам, към други съм запазен, трети не познавам. На някои претекстовете може да са користни и конюнктурни (а може и да не са), само че на болшинството сигурно са изцяло откровени “, разсъждава той.

Под писмото стоят подписите на към този момент 140 лица от интелектуалния хайлайф на страната, в това число Здравка Евтимова, Алек Попов, Теодора Димова, Боян Биолчев, Румяна Коларова, Едвин Сугарев, Огнян Минчев, Велизар Шаламанов, Теодосий Спасов, Тодор Тагарев, Муравей Радев и доста други.

Според Радан Кънев на първо място тези хора показват изцяло законна и аргументирана политическа позиция.

„ Ако не сме съгласни с техните причини, можем да спорим, можем и да премълчим. Но не трябва да оспорваме правото им да заемат позиция, а още по-малко – да наскърбяваме “, приключва апелът.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР