Имам достатъчно документални основания, че ръководителят на Софийска районна прокуратура

...
Имам достатъчно документални основания, че ръководителят на Софийска районна прокуратура
Коментари Харесай

Съдия Цариградска: Кой ме заплашва и кой иска аз да мълча?


Имам задоволително документални учредения, че ръководителят на Софийска районна прокуратура в оставка персонално е съдействала Мартин Божанов да придобие демоничния облик посредством обезпечаване на прокурорски чадър над него , както и чадър от службите.

Това съобщи арбитър  по време на краткотрайната парламентарна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия към групата на Мартин Божанов-Нотариуса.

Малко преди този момент арбитър Цариградска отхвърли да седне до Зартова - професионалната й нравственос като магистрат не й разрешавал да седне до сътрудника си Зартова. " Надявам се да уважите това мое предпочитание. Ако не уважите, е допустимо да не допринеса за вашия спор ", сподели съдийката. И гръцкият предприемач Йоаким Каламарис също отхвърли да стои до прокурор Зартова.
 Правосъдие за всеки: Съдебната промяна да се отпуши в този момент и незабавно или в никакъв случай
Правосъдие за всеки: Съдебната промяна да се отпуши в този момент и незабавно или в никакъв случай

За това приканват от гражданската самодейност в свое отворено писмо

Цариградска изясни, че против нея е почнала проведена офанзива с медийни изявления и предизвестия, че ще бъде свалена, в случай че не удовлетвори настояванията на към този момент починалия Мартин Божанов - Нотариуса. От арбитър Цариградска не се желал съответен резултат, а да се води от дело, в което самият Нотариус взел участие. . До май месец 2023 година за Министерство на вътрешните работи и по-специално прокуратурата нямало осъществени закононарушения против нея.

" Аз съм била следена непозволено с секрети начини ", показа арбитър Цариградска.

Тя уточни, че Нотариуса, Пепи Еврото и държавният инструментариум разполага с най-съкровените секрети на всички към нас. Съдия Цариградска е подготвена с оферти какво може да се направи, с цел да се ликвидира " адската машина на държавния инструментариум " , както се изрази тя.

Съдия Цариградска изиска да се изисква от Сметната палата към този момент готовия отчет за КТБ , посредством който може да се проследят паричните потоци, ходили към обществени фигури и избрани медии. Тя настоя да се изследват и вредите от закритото профилирано наказателно правораздаване в 3 насоки: материални доказателства по проблема , какво се е случвало с ограниченията за неотклонение на дефинира хора, уличени в тежки закононарушения и имало ли е внасяне на обвинителни актове, както и специфичните разследващи средства, които не са се употребявали единствено против магистрати.
 Цветан Василев оспорва в кипърски съд експертизата по КТБ
Цветан Василев оспорва в кипърски съд експертизата по КТБ

В Кипър е почнало дело против някогашния основен прокурор

Съдия Владислава Цариградска увери по време на присъединяване си във краткотрайната комисия за определяне на всички обстоятелства и условия към групата на Мартин Божанов-Нотариуса че не се е подала на мафиотски напън. Няма обаче да уточни имената на магистратите, ходили в клуба SS.

Тя уточни, че Сотир Цацаров, Иван Гешев и Борислав Сарафов имат предпочитание да държат похлупака затворен - да не се разплете случая " Нотариуса " до дъно. Прокуратурата под управлението на Сарафов не желае да проверява проблема " Осемте джуджета " и листата за бърз надзор на следствията на Антикорупционния фонд.

Съдия Цариградска получила предизвестия да се кротне и да млъкне , като изключително зачестили преди присъединяване ѝ във краткотрайната парламентарна комисия за Нотариуса . " Най-смущаващият имейл, който се апелирам да го прочетете като родители: кажете и на арбитър Цариградска, че в случай че не млъкне, мъжът ѝ и децата ѝ ще бъдат с бетонирани крайници на дъното на язовира. Кой ме заплашва и кой желае аз да мълча? Заплахите са, че в случай че не млъкна, ще ми изкормят гениталиите. Млъкване няма да има, бяха известени Министерство на вътрешните работи и бранш " Киберсигурност ", отсече арбитър Цариградска.

Съдия Цариградска настоя и за промени в Наказателно-процесуален кодекс , с цел да може да има тежката дума да дефинира предмета на следствието, а на единствено прокуратурата и след няколко месеца ще успее да даде отговор дали политици са били в стеснен контакт с Нотариуса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР