„Има такъв народ“ запазиха мълчание след новината, че ГЕРБ ще

...
„Има такъв народ“ запазиха мълчание след новината, че ГЕРБ ще
Коментари Харесай

„Има такъв народ“ ще запазят мълчание до официалното връчване на втория мандат

„ ИТН “ резервираха безмълвие след новината, че ГЕРБ ще върнат през днешния ден на президента проучвателния си мандат за сформиране на кабинет.

Председателят на парламентарната група Тошко Йорданов уточни пред публицистите в коридорите на Народното събрание, че ще кажат какви са желанията им, откакто публично получат мандат от президента.

„ Зависи от другите оттук насетне, те носят отговорност и би трябвало да обяснят най-малкото. Ако вършат държавно управление или няма да вършат - за какво “, сподели Тома Биков от ГЕРБ.

От „ Демократична България “ отхвърлят да оповестят дали водят съответни диалози с партията на Слави Трифонов.

От Българска социалистическа партия обявиха, че чакат дали при неспособност за сформиране на държавно управление с втория мандат – те ще получат третия.

„ Ще внесем предложение, този текст с 25-е % (б.р. слагане на предел върху бонусите за депутатите до 25% от брутното им възнаграждение) да отпадне, да се замразят заплатите до равнищата на предходния парламент и да не се усилват с растежа на междинните заплати “, съобщи Нинова по отношение на признатите през вчерашния ден промени от депутатите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР