Има страх у семействата на жертвите, защото те мислят, че

...
Има страх у семействата на жертвите, защото те мислят, че
Коментари Харесай

Майката на едно от убитите от Семерджиев момичета: Има страх

Има боязън у фамилиите на жертвите, тъй като те мислят, че нещата са доста съществени и проведени. Семерджиев не е самичък - има тил. Покровителстван е и има хора, с които работи. Това съобщи в ефира на " На фокус с Лора Крумова " Диана Стефанович - майката на Хариет, която почина при жестоката злополука на бул. " Черни връх ".

Диана показа, че е доста преди случая неведнъж е виждала полицайката Симона Радева да патрулира. " Тогава се радвах, че има и едно момиченце в полицейския екип ", показа опечалената майка. Към момента Радева е очевидец по делото против Семерджиев и пред съда призна, че му е помогнала да влезе в жилището си през балкона във съдбовната нощ.
Диана Стефанович сподели още, че най-малко по един път седмично върви на лобното място на щерка си. " Полицаите споделиха, че е била разчленена и аз считам, че колкото е на гробищете в " Малашевци ", толкоз е и на мястото на злополуката. Отивам там, с цел да си приказвам с нея ", показа още почернената майка.

Според нея е необичайно, че не са предявени никакви искания от страна на таксиметровия водач, чийто автомобил също бе затрит от джипа на Семерджиев при злополуката.

" Предполагам, че е заплатен извънсъдебно - единствено това може да изясни държанието му ", разяснява от своя страна журналистът Слави Ангелов. И изрази подозрение, че покровителството върху Семерджиев не е обвързвано толкоз с КАТ, колкото с " наркоорганизацията, с която той работи ".

Направените към арестувания инспекции посочили, че през годините той е " защитаван по разнообразни способи ". „ Например, за нарушавания на пътя, вместо да се предават материалите към прокуратурата, защото закононарушенията са по-тежки, той е наказван административно “, означи Ангелов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР