Има сериозен шанс Кристиано Роналдо и неговият Ал Насър да

...
Има сериозен шанс Кристиано Роналдо и неговият Ал Насър да
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо може да си тръгне от Саудитска Арабия без трофей


Има сериозен късмет Кристиано Роналдо и неговият Ал Насър да завършат сезона без трофей. Тези догатки идват от обстоятелството, че при започване на седмицата тимът на португалеца отпадна от Купата на Саудитска Арабия на полуфиналите, а по-рано през сезона загуби и дуела за Суперкупата на страната.

В шампионата пък Ал Насър се намира на 3 точки зад лидера Ал Итихад, и то с мач повече от противника си. Друга неприятна вест за Кристиано и компания е, че Ал Насър изигра мачовете си против директния съперник за купата и няма да може собственоръчно да понижи пасива. Така, отборът на суперзвездата ще се надява Ал Итихад да „ се спъне “ повече от един път при оставащи 6 кръга до края.

Ако Кристиано Роналдо не успее да завоюва нищо с Ал Насър, това може да бъде и първият тим, за който е играл, в който не е печелил трофей. Както е известно, шансът да си тръгне от Арабския полуостров през лятото не е дребен, като в избран миг даже интензивно се говореше, че в договорът му с Ал Насър има заложена уговорка, съгласно която отборът би трябвало да пусне португалеца да премине в Нюкасъл, в случай че Кристиано и британският отбор имат предпочитание да си партнират. Тези покупко-продажби идват от обстоятелството, че притежателите на „ свраките “ също са саудитци. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР