Има преди нас избрана ЦИК, каквото решение вземат, ние се

...
Има преди нас избрана ЦИК, каквото решение вземат, ние се
Коментари Харесай

„Ние като патили хора знаем“: Борисов призова да не се оказва натиск върху ЦИК и ДАНС

„ Има преди нас определена ЦИК, каквото решение вземат, ние се съобразяваме с тях. Призовавам която и да е партия, да не ползват напън върху ЦИК и ДАНС, да ги оставят да си правят работата. Никой не го е карал да върви да снима и в този момент да ни упрекват нас. Ние не сме снимали, нямаме кодове. “

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Повод за думите му бяха обвиняванията на опозицията, че зам.-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнев е записал непозволена информация за машините за гласоподаване.

„ Ако този, който е снимал в случай че е изпратен от някого, в случай че длъжностната му характерност го задължава, ще изясни какво е правил. Ако някой нарушава разпоредбите, да си носи отговорност, ние не ги нарушаваме и нищо не сме създали. Нека да забележим решението на ЦИК. Ние нямаме нищо общо с ЦИК “, сподели Борисов.

„ Ние като патили хора знаем, какво се прави по изборите, социологическите организации дават 5-6 % преднина на ГЕРБ, по-късно ставаме трети, по какъв начин става това, с някакви записи и така нататък, нас това ни кара да бъдем доста деликатни “, уточни още той.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР