Има политици, които водят война с българската държавност, сами виждате

...
Има политици, които водят война с българската държавност, сами виждате
Коментари Харесай

Румен Радев: Има политици, които водят война с българската държавност

Има политици, които водят война с българската държавност, сами виждате какви неистини се тиражират в медиите. С дискредитирането на президентската институция тези хора залагат на карта европейската принадлежност на България и то в разгара на европейското председателството.

Това съобщи президентът през днешния ден в отговор на журналистически въпрос. Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила добави, че има опит да се приватизира европейската концепция за персонални политически цели. „ Колко костват техните евроатлантически хрумвания, откакто деградират армията и заблуждават нашите съдружници? Какви европейци са тези политици откакто позволиха корупцията, бедността и несправедливостта да се трансфорат във визитка на страната ни, а България да бъде изхвърлена от европейската карта що се касае до свободата на медиите? “, попита президентът.

Румен Радев акцентира, че нашата корупция е забележима и „ оттатък океана “ и е отразена в отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати. „ Как да чакаме да бъдем признати в Шенген и в Еврозоната, когато властта насажда убеждението, че тук няма консенсус по отношение на нашата европейска принадлежност “, добави президентът и уточни, че колкото повече се дават обети към евроатлантизма, толкоз повече ни отдалечават от Европа.

В отговор на въпрос дали е провел среща с министрите по повеля на министър-председателя, президентът Румен Радев съобщи, че в случай че министър председателят смята, че някой различен би трябвало да управлява министрите му, то той би трябвало да инициира и съответните промени в конституцията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР