Има покана към папа Франциск от министър-председателя и от президента.

...
Има покана към папа Франциск от министър-председателя и от президента.
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Има голяма вероятност папата да посети страната ни в началото на май

Има покана към папа Франциск от министър-председателя и от президента. Затова има огромна възможност той да посети страната ни при започване на май. Папата постоянно пътува в няколко страна в обособените региони по света. Планирано е посещаване в Македония и България. Имаме сериозна подготовка за това посещаване. Това сподели външният министър Екатерина Захариева в ефира на БТВ.

В отчетът за страната ни три от шестте индикатора в битката с престъпността и корупцията са затворени. Това не значи, че следствията би трябвало да спрат, сподели тя във връзка прибирането на семейство Баневи в страната ни.

„ Софийският затвор и арестите са едни от най-сложните за поправки, от време на време изискванията в пандизите са по-добри, в сравнение с в арестите “, сподели Захариева във връзка изискванията в килията, в която е държана някогашната кметица на "Младост " Десислава Иванчева. В последните 2-3 година обаче е направено значително.

„ Няма по какъв начин да признаем анексията на Крим “, сподели още тя. „ Надявам се спорът сред Украйна и Русия да не се задълбочи, доста е значимо са съблюдават интернационалните контракти по морско право и да се възвърне корабоплаването през Керченския пролив “, сподели посланик номер едно в страната.

„ Агенцията за българите в чужбина в този си тип не беше потребна за никого, уповавам се следствието да завърши с наказване на отговорните “, съобщи още Захариева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР