Има няколко проучвания, които доказват, че височината може да предскаже

...
Има няколко проучвания, които доказват, че височината може да предскаже
Коментари Харесай

Каква е връзката между ръста на жените и техния характер?

Има няколко изследвания, които потвърждават, че височината може да предскаже черти, свързани с кариерата и личностното развиване на дамата. А с желанието да разберем повече за себе си или за индивида до нас идва и ползата към тях.

Какъвто и да е съответният случай - невисок или висок растеж, и двата носят разлики, които вършат нашите персони неповторими.

Високите дами се целят нависоко

Колкото по-висока сте, толкоз по-амбициозни са вашите желания. Изследвания демонстрират, че по-високите дами са по-амбициозни и по-склонни да се концентрират върху построяването на кариера, а не върху основаването на семейство.

След изследване на разнообразни дами от Австралия, Канада, Обединеното кралство и Съединени американски щати, психолозите стигат до заключението, че дамите с растеж над междинния се възприемат като по-напористи, насочени кариерно и преобладаващи.

Ниските дами са по-майчински настроени

Освен това английските психолози са разкрили, че по-ниските дами са склонни да избират дълготрайните връзки и затова да имат деца. Британките с растеж сред 1.51 и 1.58 са по-склонни да основат семейство и построяват постоянен брак на 42-годишна възраст.

Високите дами имат по-продължителна бременност

Схващането, че по-ниските дами имат податливост да развиват повече майчински черти, не значи, че по-високите дами не могат да вършат това. Освен това при тях се оказва, че бременността е по-дълга. През 2015 година откриватели стигат до заключението, че височината на майката има директно въздействие върху продължителността на бременността.

За това има и други аргументи, измежду които гени и метод на хранене, само че е реалност, че по-високите дами по-рядко раждат недоносени бебета.

Ниските дами са по-склонни да имат повече деца

Въпреки че високите дами може да имат по-дълга бременност, евентуално заради по-майчинския си темперамент, по-ниските дами, изключително в актуалните западни общества, са склонни да имат повече деца.

Високите дами търсят сътрудник по-дълго

Когато става въпрос за намиране на сродна душа, изследванията демонстрират, че за високите дами е по-трудно да открият верния сътрудник. Те се характеризират с малко по-високи равнища на тестостерон или по-ниски равнища на естроген, което ги кара да наподобяват по-мъжествени като персони.

Така че, без значение дали високите хора се смятат за по-привлекателни, мъжете неумишлено търсят фертилни черти при дамите, давайки на тези с повече майчински черти спомагателни точки.

Ниските дами не се доверяват елементарно

Когато става въпрос за създаване на доверие, ниските дами са по-трудни за увещание и срещат по-големи компликации, спрямо по-високите дами.

Увереността е обвързвана със самочувствието. По време на изследване от 2014 година посредством опит с виртуална действителност при пътешестване с метро участниците опитват с аватари с друга височина, написа Profit.bg. Резултатите демонстрират, че хората с по-нисък растеж са склонни да не се доверяват на близките, което евентуално се дължи на метода, по който се възприемат, спрямо групата.

Независимо дали сме високи или ниски, тези изследвания обобщават някои забавни обстоятелства, само че е значимо да помним, че ние сме тези, които построяваме своята персона. И това ни прави неповторими.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР