Има нови пострадали хора от циклона над Враца, научи ексклузивно

...
Има нови пострадали хора от циклона над Враца, научи ексклузивно
Коментари Харесай

От последните минути: Летящи ламарини едва не обезглавиха двама мъже, линейки летят към спешното /снимки/

Има нови потърпевши хора от циклона над Враца, научи извънредно осведомителна организация BulNews.bg.
Летящи ламарини и стъкла едвам не са обезглавили двама мъже, които към този момент са закарани в болница. Първият случай е от жк „ Дъбника “, където счупени стъкла са блъснали в главата младеж. На място медиците са му оказали първа помощ, след което с бинтована глава е превозен към незабавното.
Вторият случай е станал в пешеходната зона, известна като Пробива. Летящите ламарини от покрива на бившето кино „ Коларов “ са блъснали към 40-годишен мъж, който е останал на лежи на земята. Свидетели на случая подали сигнал и пристигналата кола за спешна помощ вдигнала потърпевшия за спомагателни проучвания.
В жк „ Дъбника “ пред 147 блок вятърът е вдигнал във въздуха ламаринения покрив на гараж и като по знамение няма потърпевши минувачи и коли. Изцяло е унищожена детска площадка покрай новия парк в най-големия жилищен комплекс.
Огромно дърво е паднало върху къща в директна на ул. „ Иванка Ботева “, където пожарникари поставят старания да отстранен заплахата. Близо до светофарите на бул. "Мито Орозов " е паднал прекършен следващият билборд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР