Има нещо дълбоко сбъркано в държавата ни. И ако не

...
Има нещо дълбоко сбъркано в държавата ни. И ако не
Коментари Харесай

Всеки има право да вярва в извънземни, но ние не трябва да му плащаме заплатата

Има нещо надълбоко сбъркано в страната ни. И в случай че не си го кажем, няма по какъв начин да стартираме да го оправяме.

1. Псевдо-патриотите са мутрите на 21-и век. От парламентарната естрада до последната колиба в дъното на някоя гора.

2. Да си татуираш Левски на задника не е национализъм, а идиотщина.

3. Патриотизъм е да научиш нещо ново, да сътвориш нещо ново и да направиш страната по-успешна.

4. Да развяваш знаме е добре. Но да правиш единствено това, е безсмислено.

5. Да подмениш образованието с развяване на знаме е политическа машинация. За да се вземат гласовете на неуките и мързеливите.

6. Трябва незабавна де-тъпанаризация на държавния бранш.

7. Всеки има право да има вяра в извънземни, рептили или кемтрейлс, само че ние не би трябвало да му плащаме заплатата.

8. Не може да има учители, които " имат вяра ", че във имунизациите има нано-чипове. И да учат на тези нелепости идващите генерации. А ние да им плащаме заплатите.

9. Не може да има лекари, които " имат вяра ", че имунизациите предизвикват гибел. И да не лекуват хората. А ние да им плащаме заплатите.

10. " Напред, науката е слънце. " Хах, по този начин ли? Пеят го учители и по-късно преподават, че кацането на Луната е единствено филм от Холивуд.

11. Не може да има съдии, които " имат вяра ", че мрачни " джендъри " завладяват земята. И да съдят, водени от сходни " убеждения ". А ние да им плащаме заплатите. И им доверяваме живота си.

12. Не може да има служители на реда и прокурори, които изпращат жертвите да живеят с насилника си. И ги поучават " да се схванат ". А ние да им плащаме заплатите. И им доверяваме живота си.

13. Не може представители на страната да споделят за жертвите " тя си го търсеше ". Или " тя го е провокирала ". Или " тя го е предизвикала ". Просто не може. Но ние и на тези им плащаме заплатите.

14. Да, би трябвало да има голяма промяна в правосъдната система. И голяма смяна в главите на хората от правосъдната система.

15. Не може по медиите да се позволява език на ненавист. Даже и маскиран като " право на мнение ". Не, това не е право на мнение. Това е разпалване на ненавист, неразрешено в естествените страни.

16. Не може по публичните радио и телевизия да има излъчвания с подправени вести, " различни обстоятелства " и агитация на принуждение. Не може. А ние и на тези плащаме заплатите си. И доверяваме душите на децата си.

17. Не може православна черква да приказва като краен ислямски джихад. Не може. А и на тези им плащаме издръжката.

18. Фантазният феодализъм, който сякаш бил съществувал през 19-и век, е небивалица. Тогава не е имало " романтика в носии ", а единствено тежък труд, пердах и ранна гибел. Жените и децата са били плебеи на " главата на фамилията " и са имали " права ", тъкмо колкото и кравите. Това е " обичайно изконно християнско семейство ", само че не ви го споделят.

19. Не може известно лице от спорта, реалити формати и коментарни рубрики с горделивост да споделя по какъв начин е " наказвал възпитателно " някогашна другарка като се е опитвал да я остриже до голо с машинка. И да се смее по какъв начин тя е пищяла. Познато ли ви е? Не може. Просто не може. Даже и да не му плащаме заплатата, отново не може.

20. Политиците, които се възползват от страховете на хората, с цел да разпалват ненавист, търсят единствено повече гласове. Търсят единствено повече власт. Изобщо не се интересуват от нелепостите, които приказват.

21. Ако законът против домашното принуждение беше признат в предходния парламент, то този изрод може би нямаше да бъде пуснат по този начин леко. Вижте кой неодобрява закона през м. януари.

Държавата е завладяна от хора, които желаят да ни върнат в 19-и век, с цел да не се промени нищо. И ние им плащаме заплатите. А те влудяват комплексирани тъпанари и им разрешават да сеят принуждение.

Има нещо надълбоко сбъркано в страната ни. Няма да го привързвам със изгубените 15 години под простотията на Мутрата-милиционер. За да не стане политическо. Но в случай че не си кажем почтено проблемите, няма по какъв начин да стартираме да ги оправяме.

 

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР