Има неща, които могат толкова да отблъснат една жена, че

...
Има неща, които могат толкова да отблъснат една жена, че
Коментари Харесай

Пет причини, заради които жените изоставят мъжете

Има неща, които могат толкоз да отхвърлен една жена, че това да я накара да се раздели с половинката си. Сексологът Наталия Кобилкина показва аргументите, поради които дамите постоянно зарязват представителите на мощния пол. Вижте ги:

Една от най-отблъскващите мъжки черти е слабохарактерността . Жените обичат мощните и преобладаващи мъже , които са с мнение и позиция. Щом усетят демонстрация на уязвимост у колегата си, дамите са склонни незабавно да приключат връзките си с него.  

Много значимо за дамите е и вниманието и съществуването на сантиментални жестове във връзката. Ако мъжът не подарява цветя, бонбони и не прави дребни жестове на половинката си, то тя бързо ще спре да му обръща внимание. Усетят ли, че биват одобрявани за даденост, дамите бързо се отдръпват.

Важен за дамите е и сексът . Ако мъжете не са положителни в леглото и не поставят усърдие да задоволят потребностите на нежния пол, то сигурно ще бъдат зарязани.
 секс ThinkStock/Getty Images
Друга причина, поради която мъжът може да бъде изоставен, е неналичието на работа . Ако мъжът е незает, той става нерешителен, комплициран и с по-ниско самочувствие. Това е нещо, което доста отблъсква дамите, тъй като в такива случаи, те стопират да се усещат предпазени и сигурни.
 разлъка ThinkStock/Getty Images
И не на последно място сексоложката споделя за обсебването на мъжете от майките им. Те одобряват, че от майчините милувки минават в ласките на своята обичана, която е длъжна да бди и обслужва потребностите им. Това изобщо не се харесва от нежния пол и би било очевидна причина за разлъка.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР