Има най-различни фън шуй съвети за декора в дома ви,

...
Има най-различни фън шуй съвети за декора в дома ви,
Коментари Харесай

Фън шуй съвети за подобряване на любовния живот

Има най-различни фън шуй препоръки за декора в дома ви, само че ще се изненадате, че те могат да оказват помощ и за възстановяване на любовния ви живот. На разнообразни равнища любовта ни подхранва и зарежда. Колкото повече от нея позволяваме в живота си, толкоз повече това възприятие се появява още веднъж пред нас. Следвайки правилата на фън шуй, вие може да пуснете любящи и буйни сили в живота си. Тогава мечтаната обич като че ли навлиза в живота ви с особена лекост и елементарност.

Затова ви предоставяме някои препоръки по фън шуй, които можете да приложите във вашия дом. Резултатът ще е възстановяване на любовния живот, внасяне на повече неспокойствие и естетика във вашите сантиментални връзки.

Ето и защо приказваме:

Придайте цвят на прозорците и стените си.

За да генерирате съразмерен поток от обич и страст в спалнята, би трябвало да употребявате разнообразни нюанси. Цветовете на прозорците ви в тази стая и тези на стените би трябвало да контрастират един с различен. Внесете красиви розови нюанси в дома си. Уверете се, че цветовете работят добре дружно, тъй като другояче ще се получи противоположен резултат Червеното и пурпурното, цветовете на похотта и пристрастеността, също могат да вдигнат градусите нагоре. Те подготвят към прояви на фамилиарност и водят до възстановяване на любовния живот. Именно поради това са подобаващи за това помещение. Разбира се, не би трябвало да прекалявате. Не е нужно да боядисвате цялата стая в алено. Може да изберете по-светъл колорит или да сложите акценти в този цвят.

Използвайте ароматерапията.

Запалете ароматни свещи или тамян в дома си. Тези елементарни ритуали могат да ви оказват помощ да откриете нова сантиментална допирателна във връзката си. Доказано е, че ароматерапията разсънва възприятие на благополучие. Тя основава вътрешно успокоение и благоденствие. Те са идеално допълнение към чувството за обич, което към този момент имате с колегата си. Ароматите ще подсилят сантименталната атмосфера към вас и ще приближат обичания ви по-близо. Изберете миризми, които се харесват и на двамата и не са доста натрапчиви.

Премахнете тв приемника.

Всякакви електронни устройства и екрани пречат на съня и романтиката в спалнята. Когато тв приемникът е включен, е по-малко евентуално да забележите индивида до вас, който заслужава вашето внимание. Даден филм или предаване може да ви разсейват и в последна сметка да се трансфорат в спънка за непосредственост. Премахването на екрани от уравнението, доколкото е допустимо, води до доста възстановяване на любовния живот.

Премахнете всевъзможни фамилни и другарски фотоси от спалнята.

Не забравяйте да премахнете всички фотоси на вашето семейство, домашни любимци и родители от спалнята си. Нали не желаете те да ви „ гледат “, до момента в който сте в леглото? Може да ви се коства неуместно, само че от време на време това основава дискомфорт у единия или и двамата сътрудници. Вместо това поставете скорошна фотография на вас и вашия обичан, когато се забавлявате или в миг на деликатност. Така бихте могли да вършиме буйна обич с колегата си, когато пожелаете.

Използвайте тези фън шуй хрумвания, с цел да създадете стая, която обичате и която е наситена с сантиментална и позитивна сила. С това доста скоро ще видите доста възстановяване на любовния живот на вас и половинката ви. А и хубавото е, че множеството от тези техники не изискват съвсем никакви спомагателни старания, тъй че действайте.

Вижте още⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР