Има моменти в кариерата на всеки актьор, които могат да

...
Има моменти в кариерата на всеки актьор, които могат да
Коментари Харесай

Тъжният момент, когато Скарлет Йохансон е била освиркана от публиката

Има моменти в кариерата на всеки артист, които могат да бъдат в действителност разочароващи и тъжни. И да оставят противен спомен. За една такава преживелица от биографията си неотдавна си напомни Скарлет Йохансон - когато е била безусловно освиркана от публиката на премиерата на кино лентата ѝ " Под кожата " на Международния кино фестивал във Венеция, 2013 година
 Странният подарък на Самюъл Л. Джаксън за сватбата на Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс
Странният подарък на Самюъл Л. Джаксън за сватбата на Скарлет Йохансон и Райън Рейнолдс

Когато решиш да си ексцентричен

И защото тазгодишното, 80-то издание на влиятелното събитие стартира на вчерашния, 30-ти август, артистичният шеф Алберто Барбера напомни някои запаметяващи се моменти от предни години в изявление за The Guardian. Между останалите истории, Барбера описа по какъв начин преди тъкмо 10 години Йохансон едвам не се разплакала, когато филмът ѝ е бил зле признат.

" Това в действителност беше една от най-лошите прожекции, на които съм участвал. И единственият път, когато публиката освирка филм. Скарлет съвсем се разплака ", споделя още той. " Опитах се да ѝ кажа: " Не се притеснявай, с времето филмът ще бъде приет. И тъкмо това се случи, в този момент има съвсем паметен статус. "

Фантастичнната продукция " Под кожата " е режисирана от Джонатан Глейзър, който кани Йохансон за основната роля - на извънземна измежду хората, която се пробва да се слее с тях. Някои подиуми са даже без сюжет, като актрисата безусловно импровизира, до момента в който е снимана със скрита камера. Много от сътрудниците ѝ са непрофесионални артисти.

Всъщност, още през 2014 г.  описа пред The Guardian за реакцията си след освиркванията, наричайки моментът " доста чудноват ".

" Когато филмът свърши и светлините се появиха... се чуха по едно и също време и някои радостни подвиквания и освирквания. Не знаех по какъв начин да отвръщам на това, бях някак шокирана. Погледнах към Джонатан и той беше изпълнен с наслада, безусловно разчувствуван. И ми сподели: " Това беше най-хубавата реакция, най-невероятният тон, който съм чувал през живота си. "
 Защо Мат Деймън назова целувката си със Скарлет Йохансон “ад ”
Целувката със Скарлет Йохансон, която Мат Деймън назова “ад ”

При тези условия и ние бихме пропуснали

Скарлет Йохансон споделя и за персоналните си усещания от кино лентата, споделяйки, че всякога, когато го гледа, го приема като " странствуване, от което безусловно не мога да изляза, да се откъсна ". И добавя: " Просто седнал съм, парализирана от боязън. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР