Има много слухове за предстоящите модели iPhone 15 и iPhone

...
Има много слухове за предстоящите модели iPhone 15 и iPhone
Коментари Харесай

Съобщава се, че Apple iPhone 15 Pro ще има титаниева рамка и по-тънка предна рамка

Има доста клюки за идните модели iPhone 15 и iPhone 15 Pro и новият отчет на Марк Гърман от Bloomberg значително удостоверява някои от слуховете за устройствата.

Според последния отчет, модела на Apple iPhone 15 Pro ще се предлага с титаниева рамка за смарт телефони, до момента в който предните рамки към екрана ще бъдат по-тънки.

Докладът разкрива, че вместо рамката от неръждаема стомана, новите Pro модели на iPhone ще идват с титаниева рамка. Също по този начин, с помощта на новата технология на екрана, рамките към екрана ще бъдат по-тънки – по този начин това ще понижи размера на черната рамка с към една трета.

По-рано беше обявено, че компанията ще размени бутона за изключване на звука на смарт телефоните с бутон с опция за персонализиране, а добре познатият Lighthing порт на компанията ще бъде сменен с USB-C порт.

Въпреки че характерностите на идните модели от серия iPhone 15 Pro са привлекателни, потребителите ще заплащат по-висока цена.

Някои от анализаторите чакат до $200 нарастване на цените за модела Pro Max.

Е, с цел да бъдем сигурни по отношение на цената, би трябвало да имаме още напълно малко самообладание до формалното показване на серията iPhone 15 идващия месец.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР