Има много неща за промяна в предложението за актуализация на

...
Има много неща за промяна в предложението за актуализация на
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Задължително е да има актуализация на бюджета

Има доста неща за смяна в предлагането за актуализация на бюджета. Това не е дълготрайна политика, само че това не е и работата на служебния кабинет. Това съобщи депутатът от коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Кадиев.

" Задължително е да има актуализация. Има доста спомагателни доходи, които идват от единствено себе си и би трябвало да се върнат на хората, изключително за обществено слабите. Важно е да имаме актуализация, тъй като в случай че не се сформира държавно управление, да можем да се оправим с неотложните разноски ", уточни той.

" Има воля за поддръжка за сформиране на кабинет. Този кабинет няма нито една комисия, няма признат закон и това е рецензията ни към ръководителят на Народно събрание госпожа Митева. Виждам някакво съмнение, че ще има дългосрочност на Народното събрание. Заровихме се в предишното и пренебрегнахме настоящите тематики ", регистрира Кадиев по БТВ.
 Корнелия Нинова: Не стигнахме до общо умозаключение, че бюджетна актуализация е нужна Корнелия Нинова: Не стигнахме до общо умозаключение, че бюджетна актуализация е нужна
И на КСНС заявих, че ще подкрепим на първо четене актуализацията на бюджета, само че има неща, които за нас са неприемливи и сред първо и в...

" Важно е дали ще се разберем за детайлите по актуализацията на бюджета. Най-голямата му уязвимост е, че препоръчаното нарастване на пенсиите просто компенсира инфлацията. Трябва да има разбор от страна на Национален статистически институт, с цел да знаем какво съответно да увеличим ", сподели още депутатът от Българска социалистическа партия.

Относно рецензиите на ГЕРБ, че предлагането за актуализация на бюджета е празен чек, Кадиев съобщи: „ Това е техническо деяние, без дълготрайна политика “.

 

 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР