Има много начини за неутрализирането на уроките, като повечето са

...
Има много начини за неутрализирането на уроките, като повечето са
Коментари Харесай

Лесен начин за изчистване на уроки със сол и синапено семе

Има доста способи за неутрализирането на уроките, като множеството са известни на индивида от дълбока античност.
Един от най-ефективните от тях е методът за унищожаване на уроки със сол и синапено семе. Той е желан, тъй като като се изключи че работи безотказно, е и в същото време доста елементарен.
Необходими са ви две чаени лъжици морска сол. Солта не би трябвало да е йодирана. Използва се гранулирана, тъй като кристалите ѝ са известни със способността си да попиват отрицателните и изтощителни трептения. Другият значим детайл е синапеното семе, което също съставлява извънредно мощен естествен подарък за битка с неприятната сила. То се употребява и за повреждане на разнообразни черни вълшебства.

За ритуала по изчистване от уроки ще ви би трябвало и дървен стол с ниска височина или вълнена забрадка, на която да седне засегнатият. В самото унищожаване на отрицателната сила вземат участие двама индивида – урочасаният и този, който ще го пречисти. За този, който прави ритуала, е значимо той самият да не е повлиян от отрицателна сила. Трябва ви и парещ стоманен тиган или плам. Пречистването се организира на безшумно и умерено място.
Първата стъпка на ритуала е молитвата. Урочасаният би трябвало да се моли със следните думи: Нека урока, хвърлен на мен (казване на името си), бъде отритнат и дано (името на лицето, осъществяващо ритуала) не бъде обиден от него. Лицето, което извършва ритуала, би трябвало да се моли за попречване на влияние от отрицателна сила върху него.

Урочасаният би трябвало да седне на ниското столче или върху вълнената забрадка. Коленете му би трябвало да са свити, а главата да гледа на изток. Дланите би трябвало да са сложени на коленете и обърнати нагоре.
Лицето, провеждащо ритуала, би трябвало да застане пред урочасания, като остави цялостните си шепи със сол и синап пред лицето на засегнатия. Пречистващият кръстосва юмруци пред лицето на урочасания и стартира да ги придвижва от главата до петите на засегнатото лице в противоположни направления и по-късно да допрян земята.
Ръцете се кръстосват още при започване на ритуала.

Когато се стартира изпълняването му, те не би трябвало да се разделят. След докосването на земята се стартира от начало, като това деяние се прави три пъти.
Следното би трябвало да бъде произнесено при осъществяване на ритуала: Нека уроките, хвърлени на него от гости, духове, дървета, минувачи, място, бъдат отхвърлени и той да бъде предпазен от заболявания и пострадвания.
В края на ритуала цялото наличие на шепите би трябвало да се изпразни върху гореща желязна плоча или горящи въглени.
Инфо: съновник

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР