Има митове за секса и любовта, които знаем от ранна

...
Има митове за секса и любовта, които знаем от ранна
Коментари Харесай

8 мита за секса, в които е време да СПРЕШ да вярваш

Има легенди за секса и любовта, които знаем от ранна възраст и имаме вяра в тях, даже по кое време сме зрели хора. Някои неща обаче е време да осмислим и да спрем да ги одобряваме за чиста монета. Ето кои са те:
1. Не можеш да забременееш... – в случай че с сътрудникът ти практикувате метода на пресечен сексуален акт. Това е извънредно огромна илюзия. Първо, не всеки мъж може да се управлява дотам, въпреки че си мисли, че е умее. Второ, преди еякулация мъжете отделят течност, в която още веднъж се съдържат сперматозоиди, които могат да оплодят яйцеклетката на дамата. Така, че когато сте малко преди, след или по време на овулация – постоянно използвайте презерватив, в случай че не желаете непредвидени изненади.
 7 мъже описват по какъв начин са стигнали до ИЗНЕВЯРА 7 мъже описват по какъв начин са стигнали до ИЗНЕВЯРА
Анонимна американска анкета за връзките и връзките разкрива най-честите пътища, по които мъжете стигат до невярност. Те описват от...
2. Сексът е неприятен без оргазъм – безспорна неистина! Много дами доближават до оргазъм един път на всеки 3-4 пъти секс с колегата си, само че това не значи, че прекарването не е било разтърсващо за тях. Така че хубавият секс и оргазмът не всеки път вървят ръка за ръка.
3. Големи ръце – огромен размер при мъжа – това са много нелепи съпоставения, за които е време да забравим. Нито ръцете на мъжа, нито това кой номер обувки носи, имат отношение за това какъв е размерът в панталоните му.
4. Тестовете за заболявания за непотребни – в никакъв случай не подценявайте новите сътрудници в живота си и постоянно използвайте презервативи, когато сте с човек, който съвсем не познавате. Когато започнете сериозна връзка с него, е рационално и двамата да си извършите проби за заболявания, излъчени по сексуален път. Много от тях нямат никакви признаци, а е добре да се пазите един различен и да знаете, че всичко ви е наред или в случай че не е – да се справите с казуса, преди да сте го предали на индивида до себе си.
5. Ако има гъбички, значи има невярност – доста хора си мислят, че в случай че сътрудникът им внезапно хване гъбички, то той е бил с различен човек, който му ги е предал. Истината е, че гъбички могат да се заловен от ниска хигиена, от публичен басейн или тоалетна. Често могат да се появят и при намален имунитет, тъй че не бързайте да си вършиме изводи.
 7 ерогенни зони из мъжкото тяло, които е време да научиш 7 ерогенни зони из мъжкото тяло, които е време да научиш
Жените постоянно се оплакват, че мъжете не им обръщат задоволително внимание по време на любовната игра. Или първо се насочват към гърдите, ил...
6. Средният размер на мъжкото достолепие е 20 см – в действителност междинният размер на пениса при мъжете е даже малко под 15 см. Не вярвайте на приказките, че всеки втори мъж е толкоз талантлив, че линийка от 20 см няма да му стигне, с цел да се премери. Освен това е време да разберем, че дължината няма нищо общо с удоволствието.
7. Жените гледат порно рядко – в действителност това се оказва, че въобще не е по този начин. Над 60% от дамите гледат порно най-малко няколко пъти месечно, което считат за напълно естествена част от тяхната половост.
8. Честата мастурбация е нездравословна – в противен случай, тя има доста изгоди за организма на човек. Освен физически, мастурбацията оказва помощ и на психическото положение на човек. Повишава хормоните му на благополучие, отпуска го и отстранява напрежението.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР