Има месец и три дни до Конгреса, а няма назначена

...
Има месец и три дни до Конгреса, а няма назначена
Коментари Харесай

Бербатов: Още няма комисия за организиране на конгреса

Има месец и три дни до Конгреса, а няма назначена комисия за организацията, която да дефинира разпоредбите за провеждането му. Това съобщи претендентът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов във видеообръщение към клубовете. В него той разкрива още, че залата, в която би трябвало да се организира Конгресът на 18 март, още не е непокътната.

„ Вчера беше извършен изпълком на БФС, който още веднъж беше обгърнат в тайнственост и мистериозност както се случват нещата в последните години. Най-важното от този Изпълком, което би трябвало да знаете е следното: точка 1 от дневния ред, която е била организационни въпроси, свързани с провеждането на Конгреса, не е била разисквана и решения не са били взети. Това е видно, несъмнено, и от решенията, които БФС разгласява. Това е погрешно и скандално “, счита някогашният нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

„ Има месец и три дни до Конгреса. Няма комисия назначена за организацията, която да дефинира разпоредбите за провеждането му. На всичкото от горната страна зала 3 в НДК не е непокътната. За да не се стига отново всичко да опира до последния миг и да има недопуснати клубове – апелирам ви, платете си членския импорт, тъй като това може да е причина да не ви позволен и да бъдете изключени. Надявам се, несъмнено това да не е по този начин и да не се стига до изключване на футболни клубове “, показа още някогашният национал във видеото. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР