Има ли някой, който да смята за случаен факта, че

...
Има ли някой, който да смята за случаен факта, че
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки пипна в лъжа Дедо Еконтий: Жалък си! Истината за ,,печалбата“ на БДЖ е друга!

Има ли някой, който да счита за инцидентен обстоятелството, че в деня, в който се разбра за молбата, подадена от министъра на превоза Николай Събев за отдръпването му от „Продължаваме промяната“, в медийното пространство се завъртя „гръмовната“ вест за голяма облага на БДЖ?!?

„БДЖ на облага за първи път от 10 година!“ – за второ следващо тримесечие националният железопътен транспортьор отчел нарастване на своите доходи, като за първите 6 месеца на годината счетоводната облага на цялата група „Холдинг БДЖ“ ЕАД е достигнала 13 256 000 лв..

За това се похвали и самият Събев в персоналния си Facebook. Пиарът за тази бомбастична облага обаче бе оспорен от евродепутата Ангел Джамбазки. Според него позитивният баланс на БДЖ не се дължи на подобренията на работата на железниците, откогато Събев е министър на превоза, а на напълно друга причина.

„Лъже ли дядо Еконтий? Прословутата облага, за която инцидентният министър на превоза ни осведоми в персоналната си страница, се оказа лъжа. Всъщност позитивният шестмесечен баланс на #БДЖ се дължи на извоювано дело на страната против ПИБ, която е цедирала дълг на друга компания, която сякаш е щяла да продава вагони на БДЖ.

Този контракт е подписан през 2008 година от държавното управление на Сергей Станишев и #БСП… Та такава е работата на дядо Еконтий. Говори безспорни нелепости и нaкpaя КПД му е еднакъв на О.

Това е тъжната истина за бомбастичния Пр, който се върти на всички места в публичното пространство от през вчерашния ден. Защото да заблуждаваш по този безразсъден метод е не просто неприлично, само че и тъпо сходство на управление“, съобщи Джамбазки.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР