Има ли ГЕРБ без Борисов е въпрос, който следващите години

...
Има ли ГЕРБ без Борисов е въпрос, който следващите години
Коментари Харесай

Харизанов: ГЕРБ без Борисов - някой ден, но не сега |

„ Има ли ГЕРБ без Борисов е въпрос, който идващите години няма да откри отговор, тъй като това, което министър председателят даде като поръчка, е че няма да е министър-председател и ще се занимава с партията, той и до ден сегашен се занимава с партията и няма смяна в това отношение “, каза пред БНР Георги Харизанов от Института за дясна политика.

„ Дали има ГЕРБ без Борисов, сигурно ще има ГЕРБ без Борисов някой ден, когато Борисов престане да се занимава с политика и равнището сигурно няма да е сравнимо с това, което имаме като републиканци (бел.ред. засяга се новоучредената партия на Цветан Цветанов – " Републиканци за България " ) ", каза той.

Харизанов бе безапелационен, че няма да има кабинет Борисов-4.

" След изборите Борисов си отива като министър-председател. Че ще се занимава единствено с партията, той го сподели още при започване на този мандат. Заявката беше доказана и това лято. Това би била забавна структура ", добави той.

Харизанов разяснява и фейсбук сериала Борисов в джипката, предаван от Севда тв.

„ Решенията на министър-председателя са в огромна степен политически, по този начин е по-целия свят. А патентът да се обикаля сред хората, сигурно не е на Борисов. В това няма нищо неправилно, да обикаля, да е сред хората, да взема решения в ход ", изясни той.

Според него това че Борисов не желае да се конфронтира с протестиращите, е ясно на всички, само че също по този начин било ясно и че в случай че излезе да приказва с тях, ще има борба непременно.

В последна сметка цялостно право е на министър-председателя и на неговия екип е да избират форма на гласност, която да не води до директна борба с някаква група жители, уточни Харизанов.

Той разяснява и въпрос по какъв начин ще приключат взаимоотношенията сред министър председател и президент.

" Румен Радев за експорт е доста прекрасен, само че този, който тук си употребяваме, явно ще продължи до дъно линията на тотална борба, а според мен към момента може да се долови от обособени реплики на министър-председателя, че той живее с концепцията, че може да има разговор, може да има форма на съдействие ", добави Харизанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР