Има ли диета, която ви позволява да пиете вино и

...
Има ли диета, която ви позволява да пиете вино и
Коментари Харесай

Диетата, която ви позволява да ядете торта и да пиете вино

Има ли диета, която ви разрешава да пиете вино и в това време да ви помогне да отслабнете в дълготраен проект? Всъщност се оказва, че не би трябвало изцяло да жертвате обичаните си храни и питиета от самото начало.

Университетът в Сидни разкри в скорошно изследване, че взимането на отмора от вашата диета ви оказва помощ да отслабнете в дълготраен проект. Това е по този начин, защото, когато се стараете да свалите няколко кг и да задържите резултатите, е по-разумно да си угаждате понякога в продължение на дълъг интервал от време, вместо да ядете единствено пилешко и салата.

Ново изследване на Washington State University пък откри, че пиенето на вино в действителност може да ви помогне да получите мечтаната фигура. Основното предписание? Не превишавайте 2 чаши дневно и единствено пийте вечер. Как работи това? Според проучването виното съдържа ресвератрол, вид полифенол, който трансформира “бялата лой ” в “бежова лой ”, което я прави по-лесна за горене. “Полифенолите в плодове, в това число ресвератрол, покачва генната експресия, която усъвършенства окислението на питателните мазнини, тъй че тялото не се претрупва. Те трансформират бялата лой в бежова лой, която изгаря липидите – оказва помощ да се резервира тялото в баланс и предотвратява затлъстяването и метаболитната дисфункция ”, сподели професор Мин Ду. Макар че той предлага да ядем плодове вместо вино за този развой, всичко в умерени количества няма да навреди.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР