Има истории за любов. Има истории за успех. Има истории

...
Има истории за любов. Има истории за успех. Има истории
Коментари Харесай

Напрежение, романтика и хумор в „Ана“: историята на edna изключителна жена

Има истории за обич. Има истории за триумф. Има истории и за силата да се пребориш със самия себе си, пред каквито и провокации да те изправя животът.

На български език излиза „ Ана” от Мануела Драганова – въодушевен от същински събития разказ, който преплита в себе си напрежение, комизъм и романтика. Това е историята на една изключителна жена, преодоляла всички компликации в името на любовта, професионалната реализация и майчината обич .

Съвсем скоро откакто е станала майка, Ана остава без финансовата и прочувствена поддръжка на брачна половинка си, преследван от страната и някогашните си сътрудници за крупни финансови измами . Младата жена би трябвало освен да избави последните останки от тогавашното им благосъстояние, само че и да се погрижи момиченцето ѝ да получи най-хубавото от живота.

Единственото ѝ оръжие е една алена директория, а пътят към тази цел минава през кабинета на Колектора – мистериозен, нападателен и тесногръд „ бизнесмен”, пред който няма затворени порти. В него читателите ще открият вложени облиците на редица герои от близкото минало – тези, чиито имена в края на 90-те минаха от престъпната хроника в страниците за бизнес и стопанска система.

С благословията на Колектора вратите пред Ана най-сетне са отворени и тя отдава цялата си креативност и сила на развиването на Хиподрума – изоставената благосъстоятелност процъфтява и скоро се трансформира в сърцето на светския живот в града.

Но допустимо ли е да сключиш съюз с дявола и да не продадеш душата си? Да откриеш любовта, да си добра майка и в това време да постигнеш професионален триумф? Каква е цената на избора и какъв брой време си подготвен да я плащаш?

 книга Ciela

В „ Ана” ще откриете лица българската политика и бизнес, само че най-много ще откриете, че Ана – това е всяка една жена, която не се опасява да съобщи себе си и желанието си да направлява сама живота си .

Мануела Драганова е визионер, романтик, бизнес дама, създател, интернационален коуч и разпален голфър. Романът ѝ “Ana’s Way “ излиза първо в Съединени американски щати през 2018 година под редакцията на Даниел Бъргес, работил със Стивън Кинг и оказал помощ на мнозина писатели да стигнат до челни позиции в класацията на New York Times . Романът попада на страниците на Publisher’s Weekly , и притегля вниманието на The US Review of Books и Pacific Book Review , които удостояват “Ana’s Way” със звезда за книга с особени качества.

 книга Ciela

„ Това е историята на една фина жена, която – поради щерка си и себе си – би трябвало да поеме ролята на мъжа в тъмните години на прехода. Смела, комбинативна и съблазнителна, с вирната брадичка, тя посреща всички провокации на това комплицирано, само че пъклен забавно време. И побеждава.”

Захари Карабашлиев

"Ana is a soaring tribute to the challenges and triumphs of modern womanhood. In Draganova's titular protagonist we find not only savvy determination and infectious enthusiasm, but an abiding openness to the resilience of love. "

Daniel Burgess, Writer and Editor

„ Действието е завладяващо, а писането е ясно и красиво. Героите ще изоставен страниците и ще ви станат близки. Пътуването на Ана ще промени личния ви мироглед. Препоръчвам тази книга – просто се отпуснете и се насладете”.

Арън Уошингтън, Pacific Book Review ,
Awarded to Books of Excellent Merit


.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  20 Инстаграм-перфектни места в България Щастливите девойки пътуват 20 Инстаграм-перфектни места в България  Кажи ми коя зодия си, с цел да ти кажа къде би трябвало да почиваш Щастливите девойки пътуват Кажи ми коя зодия си, с цел да ти кажа къде би трябвало да почиваш  Невероятната история на едно 16-годишно момиче, което само̀ обиколи света по вода Щастливите девойки пътуват Невероятната история на едно 16-годишно момиче, което само̀ обиколи света по вода Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР