Има истории, които са толкова невероятни, че човек се чуди

...
Има истории, които са толкова невероятни, че човек се чуди
Коментари Харесай

Невероятната история на Ян Марденборо - от геймър до истински състезател

Има истории, които са толкоз невероятни, че човек се чуди дали в действителност е допустимо да са се случили, или са плод на добре измислена история.
 Трейлър на Gran Turismo - филмът, въодушевен от видео игра и действителния живот
Момчето, което от геймър се трансформира в авто играч

Трейлър на Gran Turismo

Такава е тази на Ян Марденборо. Името на британеца се завъртя в интернет пространството преди повече от 10 години точно поради невероятната му историята.

Марденборо е разпален геймър и е толкоз добър в играенето на видеоиграта Gran Turismo, че човек може да си намерения, че не би имал проблем даже да седне зад кормилото на същинска спортна кола. Странно, само че тъкмо това се случва.

След като е превъртал Gran Turismo 5 на своя PlayStation 3 безчет пъти, 19-годишният тогава Ян Марденборо съумява да си завоюва невероятна опция. След като се е състезавал с още над 90 000 играчи на Gran Turismo 5, той е измежду малцината, на които е даден късмет да седнат зад кормилото на истинска състезателна кола и да се пробват дали са толкоз положителни, колкото с джойстик в ръце.

Семейството му не има вяра доста, че това е допустимо, тъй като гледат по-реалистично на нещата. Но реализмът в този случай се оказва губещ. Марденборо съумява да впечатли всички в академията GT Academy, основана от Sony и Nissan.

Така най-лудата фантазия на момчето да ръководи същински спортни коли се сбъдва, тъй като става част от тима на. В продължението на няколко години сменя разнообразни шампионати, в които се състезава. От GP3 до японския шампионат Super GT. А преди няколко месеца взе присъединяване в конкуренцията " 24 часа на Фуджи ", пише Yahoo Movies UK.

Невероятната му кариера обаче е споходена и от огромна покруса. През 2015 година по време на съревнование на пистата Нюрбургринг, Германия, Ян Марденборо губи надзор върху автомобила си, който прескача загражденията и убива човек от публиката.

Историята на геймъра, трансформирал се в авто играч, ще бъде разказана във филма Gran Turismo. В ролята на Марденборо ще видим Арчи Мадекве, а в тази на треньора му в GT Academy - Джак Салтър, ще бъде Дейвид Харбър.
 Кинопремиерите през август -
Кинопремиерите през август

Акули, костенурки и бръмбари

Роля във кино лентата има и Орландо Блум, който ще изиграе Дани Мур - индивидът забелязал капацитета в момчето. Като се чака самият Ян Марденборо също да има роля.

Gran Turismo е по кината от 11 август
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР