"Има и незапочнато посещение, освен прекратеното на Радев. Имаме исторически

...
"Има и незапочнато посещение, освен прекратеното на Радев. Имаме исторически
Коментари Харесай

Наш дипломат посочи пропуските на визитата на Радев в Естония

"Има и незапочнато посещаване, с изключение на прекратеното на Радев. Имаме исторически образец - Димитър Попов не е отишъл на обяд във Вадуц, тъй като Симеон Сакскобургготски е бил поканен ". С тези думи стартира присъединяване си в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " един от създателите на Дипломатическото сдружение, дипломатът Атанас Павлов.

"Официалните визити на един държавен глава са обект на доста огромна значимост за двете страни. Още по-голяма е значимостта при събития с многостранен темперамент, визитите се готвят доста деликатно ", показа той.

"Има началник на протокола и медицински лица на подготвителни среща, там се уговарят всички неща, с цел да се реагира в точния момент.

Тук не са реагирали в точния момент, от Талин осведомят, че техния и нашия президент са разговаряли и са стигнали до разбирането, че би трябвало да се приключи визитата.

След това слушаме изказването на Радев, след това това на естонския президент ", разяснява Павлов.

"Нещата е могло да бъдат решени още в първия ден на диалог сред държавните глави. Има разлика в представянето на информацията от страна на президента и на всички други институции.

Това е неприятна обстановка. Има пропуски и подготовката на цялото мероприятие от страна на хората, които съпровождат президента ", приключи дипломатът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР